Hírek

Zöld gondolkodás mosogatáskor is öko mosogatószerrel

Németh Zoltán
2020.01.28 00:00
Zöld gondolkodás mosogatáskor is öko mosogatószerrel

Egy zöld háztartás elengedhetetlenül fontos része a konyha, ehhez adunk mosogatási tippeket mai blogunkban.

Zöld gondolkodás mosogatáskor is öko mosogatószerrel

 

Tudatos emberként életünk minden területén, így a háztartásunk vezetésekor is érdemes odafigyelni környezetünk védelmére. Minél több olyan szert használunk, amely biológiailag lebomló alkotóelemeket tartalmaz, annál kevésbé terheljük a környezetünket. Nincs ez másként a mosogatáskor sem, ezért érdemes pl. ÖKO mosogatószereket bevetni.

 

Mind a kézi, mind a gépi mosogatáshoz elérhetőek már olyan szerek, amelyek lebomló, “zöld” összetevőket tartalmaznak, így környezetünket, egészségünket nem károsítják. Ezeknek a szereknek legtöbbször a hatékonysága is nagyobb, mint a piacon jelenlévő vegyszer tartalmú társaiké.

 

Hatékony zsíroldás környezetbarát módon - az öko mosogatószer

 

Egyszerű, könnyen beszerezhető, környezetbarát hozzávalókból otthonában is elkészítheti mosogatószerét: csodaszer az ecet, a mosószóda, a mosószappan és a szódabikarbóna is. Az interneten több bevált mosogatószer recept található. 

 

Azonban, ha nincs kedve vagy ideje az elkészítéssel bíbelődni, bátran válassza a webáruházunkban kapható környezetbarát gépi és kézi mosogatószereket. A mosogatáshoz ajánlott termékeink illóolajokat és természetes enzimeket tartalmaznak, amelyek hatékonyan veszik fel a harcot a makacs szennyeződésekkel, ételmaradékokkal és akár az edényekre ráégett zsír- és olajfoltokkal is. Folyékony állagúak és nagyon kiadósak, így a használatuk és az adagolásuk is rendkívül egyszerű. 100%-ban lebomló összetevőkből, bőrbarát biotechnológiával készülnek, így a környezetet nem terhelik, valamint nem szárítják a kezet sem, és biztos lehet abban is, hogy mosogatógépét sem teszik tönkre.

 

Használatukkal két legyet üthet egy csapásra: felelős gondolkodásával megvédheti környezetét, és a hatékony tisztítás terén sem kell kompromisszumokat kötnie.

 

Miért érdemes zöldre váltani?

 

Első gondolatunk lehetne, hogy “ugyan már, ez csak egy kis mosogatószer, csak nem árt a természetnek…“ vagy “De hát mindenki használja a bolti mosogatószereket, csepp a tengerben, ha én lebomló szert választok.” 

 

Higgye el: a kis lépések is rengeteget jelentenek a környezetünk védelmének érdekében! Ha környezetbarát terméket használunk, már tettünk valamint a környezetünkért, hiszen a kevesebb terhelést a természet is meghálálja. 

 

Válassza Ön is a kézi mosogatáshoz a Bioforce Pot&Pan, mosogatógépébe pedig a Bioforce Dish Detergent 100%-ban lebomló, környezetbarát mosogatószert, hogy minél tovább csodálhassa a természet szépségét! Termékeink nem jelentenek veszélyt sem babákra, sem kisállatokra, 100% organikus alapanyagokból készültek.


Webáruházunkban a zöld mosogatószerek mellett számos más környezetbarát tisztítószer is megtalálható, kérdés esetén keressen minket bizalommal! Ne feledje: ha csak egy dolgot változtat meg, az is számít!