Hírek

Tökéletes algamentesítés egyszerűen, szakértelem nélkül

Németh Zoltán
2018.07.03 16:20
Tökéletes algamentesítés egyszerűen, szakértelem nélkül

Mitől több a Bioforce Pond Pure?! 

Termékeink segítségével hatékonyan, különösebb szakértelem nélkül egyszerűen és rövid időn belül tudja megszüntetni az algásodást kerti- vagy horgász tavában.

A Pond Pure kimondottan kerti- és horgász-, halastavak algamentesítésére szolgáló készítmény. Koncentrált harc az algásodás ellen vegyszerek nélkül? A megoldás a Pond Pure nevű termékünk.

Mitől több a Bioforce Pond Pure?! 

Termékünk segítségével hatékonyan, különösebb szakértelem nélkül egyszerűen és rövid időn belül tudja megszüntetni az algásodást kerti- vagy horgász tavában. A Pond Pure kimondottan kerti- és horgász-, halastavak algamentesítésére szolgáló készítmény. Koncentrált harc az algásodás ellen vegyszerek nélkül? A megoldás a Pond Pure nevű termékünk. A Bioforce által forgalmazott Pond Pure algamentesítő termék koncentráltabb hatású. Termékünk hatásmechanizmusát vizsgálva jól látszik, hogy a Bioforce Pond Pure 200 ml-es változata akár 50-200m3 víztest algamentesítésére elegendő. Persze ez nagyban függ a kerti tóban beindult algaburjánzás mértékétől.

Összefoglalásként lássuk mire elég 200 ml Bioforce Pond Pure:

  • erős algásodás esetén 50m3 víztest,
  • algaburjánzás megszűntetése esetén 20m3 víztest,
  • algásodás megelőzésére 180-200m3 víztest

Pond Pure - algásodás ellen, algamentesítés hatékonyan a legjobb természetes eredetű termékkel.

A Pond Pure egy növényi kivonatokból nyert létfontosságú nyomelemeket tartalmazó, 100%-ban természetes eredetű mikroorganizmus-enzim termék, mely alkalmazása, speciális működési mechanizmusaival megállítja a tavakban a víztestben található planktonikus algák burjánzását, visszaszorítja a számukat, és hosszú távú védelmet nyújt az újbóli burjánzásokkal szemben, így vegyszermentesen segíti az algamentesítést.

Alkalmazásának előnyei:

  • Akár már néhány napon belül látványos hatás érhető el
  • Vegyszermentes algamentesítés a kerti tóban, kerti tavakban
  • Teljes mértékben biológiai úton, vegyszermentesen hat
  • Természetes összetevőinek köszönhetően alkalmazása nem veszélyes és környezetbarát, környezetben 100%-ban biológiailag lebomló.
  • Fermentációs úton készült, 100% természetes eredetű termék.