Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Hatékony tisztítás környezetbarát tisztító- és ápolószerekkel

Otthonunk tisztasága mindenkinek nagyon fontos. Azonban sokan nem tudják, hogy a szerek, amivel ápoljuk, gondozzuk lakásunkat és az abban található berendezéseket nem csak a környezetre, hanem számunkra is káros hatásúak lehetnek. Biztos mindenkinek ismerős a tisztítószerek hátoldalán a sok – sok figyelmeztetés, leírások, hogy mit kell tennünk, ha ránk csöppen, szemünkbe kerül, lenyeljük és ami mindennél fontosabb, hogy gondosan zárjuk el.

Többet nem kell félnünk, mert elhoztuk Önöknek a sokat emlegetett biotechnológia erejét! Az általunk forgalmazott szerek Ember-, állat-, növény-, környezetbarát, biológiai úton lebomló termékek, Nem mérgezőek, biztonságos és könnyű a használatuk. Használja Ön is biotechnológiai eljárással készült termékeink zöld tisztító erejét, óvjuk közösen jövőnket!

Kínálatunkban minden háztartási tevékenységhez talál természetes úton előállított vegyszermentes tisztítószert.

Termékeink GMO mentesek:

De mit is jelent a GMO, mint a köztudatban használt fogalom?

GMO - genetically modified organisms - genetikailag módosított (gén kezelt) élőlény, amelynek génállományát mesterségesen, molekuláris genetikai eszközökkel hozták létre.

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Vegyszermentes poloskariasztó

Poloska ellen vegyszerek nélkül!

Távol tartja a sok kellemetlenséget okozó poloskákat az Ön személyes életterétől!

2.499 Ft 1.999 Ft
Raktáron

A hatékony padlófelmosó és felülettisztító természetes alapanyagokból

1.399 Ft
Raktáron

Bőrápolás és -tisztítás hatékonyan - környezetbarát, 100%-ban biológiailag lebomló termék

 

1.399 Ft

Természetes műanyagápoló

Mindannyiunk számára fontos, hogy otthonunk, ahol életünk nagy részét eltöltjük tiszta és ápolt legyen. Hiszen ez visszahat gondolatainkra, érzelmeinkre. Ám az is nagyon fontos, hogy figyelembe vegyük, hogy példának okáért milyen műanyagápolót és egyéb vegyszereket használunk otthonunk tisztítására. Szervezetünk számára nagyon fontos, hogy csakis természetes alapanyagú vegyszereket alkalmazzunk erre a célra. Hosszú távon kell gondolkodnunk megóvva magunk és környezetünk egészségét. Ezáltal elkerülhetjük akár a különféle allergiás megbetegedéseket és, hogy egy életen át gyógyszert kelljen szednünk emiatt. Ráadásul a természetet is óvhatjuk a természetes, lebomló készítmények segítségével.

Ha az általunk forgalmazott műanyagápolót vagy egyéb bármely termékünket használja, akkor biztos lehet benne, hogy 100%-ban természetes anyagokból készült terméket tart a kezében. Ön is jól tudja, hogy a tisztítószerek hátoldalán nagyon sok figyelmeztetést találhat a különféle veszélyek kapcsán, ha az adott szer pl. a szemébe vagy bőrére kerül stb. Hála istennek nálunk erre nincs szükség, mert környezetbarát termékeink semmilyen kárt nem okozhatnak. Az általunk forgalmazott termékek ember-, állat-, növény-, környezetbarát. Ráadásul biológiai úton lebomló termékek. Ezáltal nem mérgeznek, és nagyon könnyű a használatuk is. Nálunk minden háztartási tevékenységhez talál vegyszermentes tisztítószert. 100 ml, 500 ml és 1000 ml-es kiszerelésben kaphatók a termékeink és kínálatunkban szerepel: padlófelmosó, vízkő eltávolító, zsíroldó, ágymatrac tisztító, élősködők távol tartására, szőnyegtisztító, rozsdamentes felülettisztító, műanyag felülettisztító, -ápoló, bőrápoló és – tisztító szerek. Minden termékünk óvja az Ön és családja egészségét, hogy biztonságban élhessünk egy új, környezetbarát világot megteremtve.

Legyen szó műanyagápolóról, vagy bármilyen vegyszermentes tisztítószerről. A tisztítószereken kívül fertőtlenítőszerek, autóápolási szerek, mosó- és mosogatószerek, kerti alkalmazások és speciális felületek kategóriákon belül találja meg a különféle termékeinket. Ráadásul folyamatosan gyarapodik a kínálatunk. Így nemcsak műanyagápoló termékkel tudjuk szolgálni otthona természetes, vegyszermentes környezetét, hanem az egész lakásban és kertben is biztosítjuk az élhető környezetet. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki nyitott arra, hogy minél természetesebb környezetben élhessünk megóvva a növények, állatok és Föld természetes ökoszisztémáját és természetesen odafigyelve önmagunk, családunk és ismerőseink egészségére. Ez az érték talán megfizethetetlen, de mi mégis reális áron áruljuk Önnek.

Ráadásul minőségi termékekkel szolgálunk, hogy biztosan siker koronázza ténykedéseinket. Így biztos lehet benne, hogy, ha minket választ, akkor jól dönt. Már csak néhány klikkelés választja el Önt a biztonságos, élhető környezettől. Természetesen, ha bármilyen kérdése van, keressen minket bátran, hogy segíthessünk és további információval szolgálhassunk. Termékeink folyamatosan bővülnek, ahogy korábban írtuk, így érdemes később is visszalátogatnia honlapunkra.