Stink Bug-C Természetes védő illat poloskák távoltartására

Sting Bug-C poloska riasztó
Stink Bug-C Természetes védő illat poloskák távoltartására
-29%
Raktáron 21 db
2 499 Ft
3 499 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Kezdete: 2022.12.05   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Az alábbi poloska fajták megjelenése esetén ajánlott természetes védő illatú termék:

  • barna márványpoloska,
  • zöld vándorpoloska

Hatékony védelem a poloskákkal szemben, anélkül, hogy irtószert használnánk. IRTÓSZER MENTES TERMÉK

Humánus megoldás a sok kellemetlenséget okozó poloskákkal szemben, anélkül, hogy a természet számára fontos rovarfajokat is kiirtaná. Nem károsítja az élővilágot, ezáltal életben maradnak a pókok, hangyák és egyéb hasznos rovarfajok.

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Stink BUG-C - Természetes védő illatanyag a poloskák távoltartására

100% TERMÉSZETES EREDETŰ, VEGYSZERMENTES TERMÉK

A Stink BUG-C 100% természetes eredetű anyagokból, biotechnológiai úton, fermentációval készült termék, amelyet arra fejlesztettünk ki, hogy Ön a zöld vándorpoloskákat és a barna márványpoloskákat távol tudja tartani személyes környezetétől, otthonától. A Stink BUG-C hatóanyagai egészségre nem károsak, gyermekek és háziállatok által használt területen is biztonsággal alkalmazható termékünk. A Stink BUG-C nem rovarirtó, nem pusztítja el a poloskákat, hanem a poloskák számára kellemetlen illatanyagokkal tartja távol őket a termékkel befújt felületektől. A Stink BUG-C illata ennek ellenére az emberek számára enyhe és kellemes, a vegyületei nem hagynak nyomot a befújt felületen, textílián.

A Stink Bug-C egy olyan termék, amely háztartásokban, szálláshelyeken, vendéglátó egységekben, raktárakban, közösségi helyiségekben, tárolókban, szociális épületekben, társasházakban, állattartásban egyaránt alkalmazható.Természetes hatóanyag kombinációja révén egyedülálló, környezetbarát módon biztosít megfelelő hatékonyságot a széles körű alkalmazási lehetőségeivel a lehető legkisebb környezeti terhelés mellett.Alkalmazható rovarokkal szemben, különösen az alábbi fajtákat tartja távol, hatékonyan, nem kedvelik a Stink Bug-C illatát: kullancs, vándorpoloskát, ágyi poloskát, bolhát, csótányt, hangyát, poratkát, pókféléket, ruha molyokat. A rovarok háztartásunkba való betelepedésének megelőzésére is alkalmas, nyílászárók, redőny-reluxa és a falak kezelésével. Termékünk hajtógázmentes.
 
A Stink Bug-C nem tartalmaz semmiféle vegyszert, szerves oldószert és természetes vagy egyéb génmódosított mikroorganizmusokat és enzimeket (GMO mentes), továbbá nem tartalmaz mesterséges hatásfokozókat. A Stink Bug-C kellemes illatú a kezelt felület száradás után teljesen foltmentes marad.

Alkalmazásának módja:

Rázza fel a flakont használat előtt, majd permetezze a terméket azon felületekre, ahonnan a poloskákat távol szeretné tartani: szúnyogháló, ablakkeret, textíliák stb, bármilyen felületen alkalmazható. A poloskák ismételt megjelenése esetén ismételje a felület kezelését.

KÉRJÜK AZ ŐSZI HÓNAPOKBAN, MIKOR A POLOSKÁK FOKOZOTTAN SZERETNÉNEK BEJUTNI A LAKÁS BELTERÉBE, A TERMÉKET VÁSÁRLÁS UTÁN LEGALÁBB 1 HÉTIG ALKALMAZZÁK A VÁLASZTOTT FELÜLETEKEN, NAPI TÖBBSZÖRI KEZELÉSSEL. KÉRJÜK VEGYÉK SZÁMÍTÁSBA, HOGY A KÉSZÍTMÉNY NEM ROVARIRTÓ, VAGY -RIASZTÓSZER, HANEM EGY NÖVÉNYI EREDETŰ ILLATANYAG, AMELYNEK ILLATÁT A POLOSKÁK NEM KEDVELIK. A FELÜLET FOLYAMATOS KEZELÉSE EREDMÉNYEZI AZT, HOGY NÉHÁNY NAP UTÁN A POLOSKÁK JELENTŐS HÁNYADA ELSZOKIK A FELÜLETTŐL, JELENTŐSEN KEVESEBB FEJFÁJÁST OKOZVA ÖNNEK ÉS CSALÁDJÁNAK.

 

Tárolás:

25°C alatti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől elzárva, gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó.

 

Szavatossági idő: 6 hónap

Termékösszetétel: rozmaring kivonat, muskátli kivonat, citromfű kivonat, repceolaj, citromsav, guargumi, víz

 

Veszélyességi besorolás: Nem veszélyes anyag. Kizárólag felületi alkalmazásra! Emberi fogyasztásra nem alkalmas, gyermekektől elzárva tartandó. A permet szembe kerülését kerülje, szembe kerülés esetén tiszta csapvízzel mossa ki a szemét.

 

Megnevezés: Stink BUG-C Természetes védő illat

Származási hely: USA

Forgalmazó: SZB Víz és Környezettechnológia Kft. - Bioforce

e-mail: info@bioforce.hu

web: www.bioforce.hu

Nettó térfogat: 500 ml

Poloska, sokat halljuk mostanában. Ezek a rovarok számunkra elég sok kellemetlenséget és bosszúságot tudnak okozni, ámbár a természetben nekik is van valamilyen feladatuk és értékük. A poloska tulajdonképpen egy ártalmatlan rovar az emberre, de erős szaga és rejtőzködése a házunk valamelyik zugában bizony bosszantó.

A hangyák és szúnyogok már kicsit más helyzet. Ezek az élőlények már nem csak bosszankodást, de fájdalmat is okozhatnak. A hangya esetében csípéssel, és sajnos a lakásban és a kerti növényekben is kárt okozhatnak.

A szúnyogok is a csípésükkel okoznak fájdalmat, és sajnos most már egyre több esetben betegséget is átadva ezzel az embereknek. A pókok is okozhatnak csípést, de az Magyarországon a legtöbb esetben ártalmatlan. Ezek a rovarfajok inkább félelmet okoznak az emberben. A többi rovart már nem is említjük, mert rengeteg példával tudnánk szolgálni, ami lehet jó, de sajnos több a rossz. Szóval nem minden rovar hasznos a természetnek, vannak, amelyek rengeteg kárt okozhatnak.

De mint minden rovarral szemben, itt is van gyógyír. A Bioforce vegyszermentes termékeket forgalmazó webáruházban könnyedén megtalálhatja ezen rovarok távoltartására a megfelelő megoldást. Természetesen nem csak az alábbi rovarokkal szemben használhatók ezek a szerek, hanem más bogárfajták, például pók, légy, molylepke, ágyi poloska vagy márványlepke ellen is. Ezen szerek mindegyike vegyszermentes, mégis hatékony a bogár és rovar fajokkal szemben folytatott harcban. Az emberekre, gyerekekre és a környezetre abszolút ártalmatlan, mivel 100%-ban természetes összetevőkből készül.

Érdemes megemlíteni egy hatásos szert termékeink közül. Ez a Stink Bug-C poloskák, rovarok távoltartására szolgáló készítmény. Sajnos az ágyunkban is találkozhatunk poloskákkal, ezek pedig az ágyi poloskák. A Bioforce Stink Bug-C termékkel permetezzük be az ágyneműt, az ágy és matrac minden részét, várjunk vele kb. 6-8 órát, hogy hatása érvényesüljön. A termékben található illóolajoknak köszönhetően a rovarok elég hamar továbbállnak, de ezt a folyamatot pár napon keresztül alkalmazzuk, később pedig havi egy alkalommal, azután elhagyható. Szavatosságát 24 hónapig őrzi meg.

Bármely rovarcsoport esetén is szeretnénk védekezni, érdemes a vegyszermentes szereket alkalmazni, hiszen ha kisgyermek is van az otthonában, akkor ez jobb megoldás lehet. Természetesen a környezet védelme érdekében is ajánljuk a Bioforce termékeit, melyek úgy segítenek majd Önnek a kártevők távoltartásában, esetleges elpusztításában, hogy közben nem károsak a többi élőlényre nézve.

Adatok
Gyártó
Bioforce
Kiszerelés
500 ml
Cikkszám
00001
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!