GTM-WXR GTM-WXRGH
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Stink Bug-C vegyszermentes POLOSKARIASZTÓ

Ár:
2.499 Ft
1.999 Ft
Kedvezmény: 20%
Az akció időtartama:
2018. 11. 11. - 2019. 12. 31.

Az alábbi poloska fajták ellen ajánlott poloska riasztó termék:

  • barna márványpoloska,
  • zöld vándorpoloska riasztó

Hatékony védelem a poloska ellen, anélkül, hogy irtószert használnánk. IRTÓSZER MENTES TERMÉK

Humánus megoldás a sok kellemetlenséget okozó poloskák ellen, anélkül, hogy a természet számára fontos rovarfajokat is kiirtaná. Nem károsítja az élővilágot, ezáltal életben maradnak a pókok, hangyák és egyéb hasznos rovarfajok.

Cikkszám: 00001
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-07-10

Leírás és Paraméterek

Stink BUG-C

VEGYSZERMENTES POLOSKARIASZTÓ

100% TERMÉSZETES EREDETŰ, VEGYSZERMENTES TERMÉK

A Stink BUG-C 100% természetes eredetű anyagokból, biotechnológiai úton, fermentációval készült termék, amelyet arra fejlesztettünk ki, hogy Ön a zöld vándorpoloskákat és a barna márványpoloskákat távol tudja tartani személyes környezetétől, otthonától. A Stink BUG-C hatóanyagai egészségre nem károsak, gyermekek és háziállatok által használt területen is biztonsággal alkalmazható termékünk. A Stink BUG-C nem rovarirtó, nem pusztítja el a poloskákat, hanem a poloskák számára kellemetlen illatanyagokkal tartja távol őket a termékkel befújt felületektől. A Stink BUG-C illata ennek ellenére az emberek számára enyhe és kellemes, a vegyületei nem hagynak nyomot a befújt felületen, textílián.

A Stink Bug-C egy olyan termék, amely háztartásokban, szálláshelyeken, vendéglátó egységekben, raktárakban, közösségi helyiségekben, tárolókban, szociális épületekben, társasházakban, állattartásban egyaránt alkalmazható.Természetes hatóanyag kombinációja révén egyedülálló, környezetbarát módon biztosít megfelelő hatékonyságot a széles körű alkalmazási lehetőségeivel a lehető legkisebb környezeti terhelés mellett.Alkalmazható rovarok ellen, különösen az alábbi fajtákat riasztja hatékonyan: kullancs, vándorpoloskát, ágyi poloskát, bolhát, csótányt, hangyát, poratkát, pókféléket, ruha molyokat. A rovarok háztartásunkba való betelepedésének megelőzésére is alkalmas, nyílászárók, redőny-reluxa és a falak kezelésével. Termékünk hajtógázmentes.
 
A Stink Bug-C nem tartalmaz semmiféle vegyszert, szerves oldószert és természetes vagy egyéb génmódosított mikroorganizmusokat és enzimeket (GMO mentes), továbbá nem tartalmaz mesterséges hatásfokozóakt. A Stink Bug-C kellemes illatú a kezelt felület száradás után teljesen foltmentes marad.

Alkalmazásának módja:

Rázza fel a flakont használat előtt, majd permetezze a terméket azon felületekre, ahonnan a poloskákat távol szeretné tartani: szúnyogháló, ablakkeret, textíliák stb, bármilyen felületen alkalmazható. A poloskák ismételt megjelenése esetén ismételje a felület kezelését.

 

Tárolás:

25°C alatti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől elzárva, gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó.

 

Szavatossági idő: 6 hónap

 

Termékösszetétel: rozmaring kivonat, muskátli kivonat, citromfű kivonat, repceolaj, citromsav, guargumi, víz

 

Veszélyességi besorolás: Nem veszélyes anyag. Kizárólag felületi alkalmazásra! Emberi fogyasztásra nem alkalmas, gyermekektől elzárva tartandó. A permet szembe kerülését kerülje, szembe kerülés esetén tiszta csapvízzel mossa ki a szemét.

 

Megnevezés: Stink BUG-C Poloskariasztó

Származási hely: USA

Forgalmazó: SZB Víz és Környezettechnológia Kft. - Bioforce

e-mail: info@bioforce.hu

web: www.bioforce.hu

Nettó térfogat: 500 ml

Poloska, sokat halljuk mostanában. Ezek a rovarok számunkra elég sok kellemetlenséget és bosszúságot tudnak okozni, ámbár a természetben nekik is van valamilyen feladatuk és értékük. A poloska tulajdonképpen egy ártalmatlan rovar az emberre, de erős szaga és rejtőzködése a házunk valamelyik zugában bizony bosszantó.

A hangyák és szúnyogok már kicsit más helyzet. Ezek az élőlények már nem csak bosszankodást, de fájdalmat is okozhatnak. A hangya esetében csípéssel, és sajnos a lakásban és a kerti növényekben is kárt okozhatnak.

A szúnyogok is a csípésükkel okoznak fájdalmat, és sajnos most már egyre több esetben betegséget is átadva ezzel az embereknek. A pókok is okozhatnak csípést, de az Magyarországon a legtöbb esetben ártalmatlan. Ezek a rovarfajok inkább félelmet okoznak az emberben. A többi rovart már nem is említjük, mert rengeteg példával tudnánk szolgálni, ami lehet jó, de sajnos több a rossz. Szóval nem minden rovar hasznos a természetnek, vannak, amelyek rengeteg kárt okozhatnak.

De mint minden kártevővel szemben, itt is van gyógyír. A Bioforce vegyszermentes termékeket forgalmazó webáruházban könnyedén megtalálhatja ezen kártevők távoltartására a megfelelő megoldást. Természetesen nem csak az alábbi kártevők ellen használhatók ezek a szerek, hanem más bogárfajták, például pók, légy, molylepke, ágyi poloska vagy márványlepke ellen is. Ezen riasztószerek mindegyike vegyszermentes, mégis kegyetlenül küzd a bogár és rovar fajokkal folytatott harcban. Az emberekre, gyerekekre és a környezetre abszolút ártalmatlan, mivel 100%-ban természetes összetevőkből készül.

Érdemes megemlíteni egy hatásos riasztószert termékeik közül. Ez a Stink Bug-C élősködők távoltartására szolgáló készítmény. Sajnos az ágyunkban is találkozhatunk élősködőkkel, ezek pedig az ágyi poloskák, ágyi élősködők. Ezek a bogarak az éjszaka folyamán csípnek, melyek piros és viszkető foltokat hagynak. A Bioforce Bug termékkel permetezzük be az ágyneműt, az ágy és matrac minden részét, várjunk vele kb. 6-8 órát, hogy hatása érvényesüljön. A termékben található illóolajoknak köszönhetően a rovarok elég hamar továbbállnak, de ezt a folyamatot pár napon keresztül alkalmazzuk, később pedig havi egy alkalommal, azután elhagyható. Szavatosságát 24 hónapig őrzi meg.

Bármely rovarcsoport ellen is szeretnénk védekezni, érdemes a vegyszermentes szereket alkalmazni, hiszen ha kisgyermek is van az otthonában, akkor ez a legjobb megoldás. Természetesen a környezet védelme érdekében is ajánljuk a Bioforce termékeit, melyek úgy segítenek majd Önnek a kártevők távoltartásában, esetleges elpusztításában, hogy közben nem károsak a többi élőlényre nézve.

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2019. 03. 13.
Minden este végigfújkálom az ágyamat és környékét... nem találkoztam azóta eggyel sem, mióta használom. Foltot nem hagy és illata sincs, mire megszárad. Kb 10 napja használom, eddig bevált, de még csak most jön a java tavasszal, úgyhogy sok sikert a poloskariasztó spray-nek és magunknak.
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 09.
Lefújtam az előmászó polikat, szépen beijedtek :-)
Nem öli meg őket, de zavarja őket. A függönyön nem hagyott foltot.
| 4 / 5 csillag!
2018. 11. 23.
Tényleg nem hagy foltot a függönyön,
Gyakran kell használni, akkor hatásos
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 22.
Kellemes illatú, teljesen eltűntek a bogarak!

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő