SPURI üzemanyag adalék benzin/dízel

Spuri adalékok kedvező áron, Spuri az autó energiaitala

A 2020 év elejétől megújult E10 üzemanyaghoz nem csak ajánlott a SPURI, hanem létkérdés

Szinte minden autós rettegve fogadta a hírt, hogy 2020-tól a benzin etanol tartalmát tíz százalékra emelték. Bár a hivatalos kommunikáció cáfolja az autókra kifejtett káros hatásokat, azonban titokban mégis mindenki tisztában van ezzel.

A megváltozott üzemanyag struktúra nem azonnali meghibásodást okoz, hanem szép lassan, némán gyilkol. Amire felismerjük a hiba okát talán már késő is lesz.

A SPURI termékek megakadályozzák az üzemanyag ellátásból eredő hibákat, növelik autója teljesítményét, javítják a fogyasztást, észrevétlenül gondozzák autóját az üzemanyag tanktól egészen a kipufogásig.

Sajnos van egy olyan tényező, amely teljes egészében nem küszöbölhető ki. A fűtőérték drasztikus csökkenése. Ez a tényező vezet a fogyasztás növekedéséhez a normál 95 benzinhez képest. A SPURI jelentősen javítja az energia hátrány nagy részét, nagyságrendileg 60% körül. Talán ismert Önök előtt is, hogy több más bioalkohol származékot és más gyenge fűtőértékű folyadékot is bele kevernek a benzinbe ezért ez meg is látszik az üzemanyagok minőségén.

Spuri üzemanyag adalékok

- A SPURI-t üzemanyagba adagolva az autó üzemanyag ellátó rendszerét tisztítja.
- Az üzemanyag teljes útján hatékonyan fejti ki hatását a robbanótértől a kipufogóig
- Keni az üzemanyaggal érintkező felületeket, kopáscsökkentő hatást kifejtve.
- Hosszan tartó használat mellett a mozgó fémalkatrészeket fényesre edzi.
- Alapvető előnye, hogy egységnyi üzemanyagból a tisztítás után minimum 10%-kal több energia, illetve teljesítmény nyerhető, mert javítja az égéshez szükséges oxigén affinitását, növelve a katalizátorok élettartamát és hatékonyságát.
- Hígítja az üzemanyag téli konzisztenciáját, így dermedésgátlóként is használható!

Használata:

A SPURI-t tankolás előtt öntsük be az üzemanyagtartályba 10 literhez 20ml Spurit adagoljon, így egy 500ml-esflakon 250 liter üzemanyaghoz elegendő. Az üzemanyaghoz való adagolást tankolás előtt kell elvégezni a legjobb keveredés elérése érdekében. Adagolása könnyű a flakonon oldalán lévő skála segítségével pontosan tudja adagolni a Spurit, ha véletlenül többet öntött bele az sem gond. Nem lehet túladagolni, azonban célszerű betartani a javasolt mennyiség adagolását a legoptimálisabb hatás érdekében.