Rólunk

Tisztelt Látogatónk!

Engedjék meg, hogy ezúton is megköszönjem a Bioforce csapata nevében, hogy ellátogatott hozzánk. Többgyermekes apaként nagyon fontosnak tartom, hogy a fenntarthatóság elvei szilárdan megjelenjenek a mindennapjainkban. Fontosnak tartom környezetünk védelmét, erre nevelem a gyermekeimet is. A környezetvédelem ma még sajnos nem igazán fontos, nem része szorosan életünknek. A jelenleg kialakult környezeti folyamatok viszont azt a jövőképet mutatják, hogy hamarosan kiemelt szerepet kap minden ember életében.

Azzal, hogy Ön ellátogatott hozzánk megtette az első lépést a tudatos életmód és a szebb, egészségesebb jövőkép irányába. Gratulálok döntésükhöz, hogy termékeink használatával elindulnak egy hosszú, rögös úton! Termékeink önmagukban nyilván nem képesek megváltoztatni a jövőt, de ha széles körben elterjednek a biológiailag lebomló, teljesen környezet és emberbarát termékeink akkor együtt hozzá tudunk járulni ahhoz, hogy a kialakult, helyenként kaotikus állapotok hatását mérsékeljük.
Még egyszer szeretném megköszönni, hogy megtekintette webáruházunkat, megtisztelt figyelmével! Reméljük sok hasznos információt talált oldalainkon, és termékeink között megtalálta a háztartása, otthona, autója ápolásához szükséges vegyszermentes tisztaságot.

 

Társaságunk filozófiája:

Az SZB Víz és Környezettechnológia Kft. alapítása óta a környezetvédelem elkötelezett híve. Munkatársaink szakmai kihívásnak és életcélnak érzik környezetünk minőségének a javítását. Ehhez nyújt segítséget azon széles termékpaletta, amelyek segítségével egy háztartásban használt mosó, tisztító, autóápoló, vagy kerti, barkács tevékenységekhez biztosítunk kizárólag természetes alapanyagokból készített termékeket.

Fontos és alapvető irányelv számunkra, hogy minden területen az alkalmazott biotechnológiai készítmények, a Bioforce termékcsalád amelyeknek cégünk hivatalos forgalmazója, csak természetes eredetűek legyenek, semmiféle vegyszert, génmódosított kultúrát, egészségre káros vagy más szennyezőanyagot ne tartalmazzanak. 

Bízom benne, hogy hamarosan Önt is környezettudatos ügyfeleink között köszönthetjük!

Amennyiben kérdése lenne forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!

 

Tisztelettel,

Németh Zoltán

tulajdonos