Hírek

Poloska elleni védekezés környezetbarát módon

2018.11.28 12:00

A poloskák az őszi hónapokban szeretnek zümmögni az ablakainkon, s bizonyos helyzetekben ez annyira zavaró tud lenni, hogy muszáj tenni ellene valamit. Nem kell ahhoz egy elit magánklinikára menni, hogy poloskáktól kelljen megszabadulni, mert ez előfordul szinte mindenhol Magyarországon. Így otthonunkban is idegesítő lehet a probléma, de szerencsére van rá megoldás

A háztartási boltok roskadásig megpakolt polcai telis-tele vannak az emberi nyálkahártyát irritáló anyagokkal zsúfolt rovarirtókkal, melyek többnyire meg is ölik ezeket az apró élősködőket.

A poloska elleni védekezésnek ezzel szemben van teljesen vegyszermentes, környezetbarát, s etikus alternatívája is:

Stink Bug-C poloskariasztó

- Rozmaring, muskátli és citromfű kivonatot, repceolajt, citromsavat, guargumit és vizet tartalmaz, melyek mind természetes eredetű összetevők.

- A környezetbarát kialakításnak köszönhetően így nincs káros hatással az élővilágra.

- S azért mondhatjuk etikus megoldásnak a poloska elleni védekezésben, mert nem öli meg az állatot, csak olyan illatot áraszt, melyet nem szeretnek a zöld vándor- és a barna márványpoloskák.

- Az embernek csak egy kellemes frissítő virágillatot jelent, hiszen az összetevőkben is megtalálható illóolajokat sokan párologtatásra is használják finom aromájuk miatt.

A poloskariasztóval fújhatunk például az ablakkeretre vagy a szúnyoghálóra és környékére, hogy a kijuttatott illatanyagok segítségével jelezzük a hívatlan vendégeknek, hogy itt nincs semmi keresnivalójuk.