SZŐNYEG-, FOLT- ÉS MATRAC TISZTÍTÁS

Környezetbarát folttisztítása Bioforce-al
Kávé-, vér-, borfolt tisztítása

Környezetbarát, vegyszermentes tisztítás és ápolás otthonunkban. Termékeink a makacs szennyeződések ellen is hatékonyak harcot vívhat legyen szó szőnyeg, vagy bármilyen kárpit tisztításáról. Kávé, vér-, borfolt vagy esetleg olajfolt, a Bioforce termékei hatékony segítséget nyújtanak.

Folttisztítás természetes alapanyagú szerekkel

A natúr mosó és mosogatószerek kategórián belül 500 ml, 1000 m, 3000 ml és 5000 ml-es kiszerelésben forgalmazzuk a kizárólag 100% természetes hatóanyagú tisztítószereinket. A folttisztítást könnyen elvégezheti a folttisztítóval, de ezen kívül fehérítőszer, mosószer, mosogatószer is rendelkezésre áll. Ráadásul folyamatosan bővítjük a termékpalettánkat.

Termékeink nem váltanak ki allergiás tüneteket, mert hipoallergéneket tartalmaznak. Így semmilyen veszély nem fenyegeti gyermekét vagy kedvenc háziállatát. A vegyszermentes élet nemcsak a táplálkozásban, de a tisztítás terén is egyre hangsúlyosabb. Egyre többféle allergiát diagnosztizálnak a szakorvosok, mivel a környezetünk megváltozott az utóbbi évtizedekben. Éppen ezért fontos küldetésünk, hogy ha egy háziasszony a kezébe fogja folttisztítás céljából a készítményünket, vagy egyéb más termékünket, akkor ne kellejen attól félnie, hogy káros hatású vegyszerrel szennyezi otthonát. A fürdőben, konyhában és egyéb helyiségekben is sok-sok veszély leselkedik ránk mikro szinten. Ha szabad szemmel nem is látjuk mindezt.

Oldalunkon teljes körűen találhat 100%-ban természetes anyagokból készült, egészségre ártalmatlan termékeket, melyek ápolják és tisztítják környezetét. Lehet, hogy apróságnak tűnik, hogy milyen szerrel végezzük el a folttisztítást, de hosszú távon meghatározó, hogy milyen vegyszereket használunk nap, mint nap. Ráadásul mi magas minőséget biztosítunk, elérhető áron. Tehát mikor egy mosószert, folttisztítót stb. megvásárolunk, akkor figyelembe kell venni az árazáson kívül azt is, hogy milyen anyagokat tartalmaz.

Mit értünk példának okáért szintetikus mosószeren? Valamennyi felületaktív anyagot és tudjuk, hogy az univerzális mosószerek minden hőmérsékleten jó mosóhatásúak. Ezáltal elmondható róluk, hogy mindenféle „szál” mosására, illetve mosógépi használatra is alkalmasak. Van előnye a szintetikus mosószereknek, hiszen kemény vízben is jó a mosóhatásuk és olcsó alapanyagokból gyárthatók. Ám érdemes hosszú távon gondolkodnunk. Mi lesz, ha egyik családtagunk, vagy mi magunk allergiásak leszünk? Egy életen át gyógyszert fogunk szedni? Hiszen ez sem az egyik napról a másikre alakul ki. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy a foszfáttartalmú mosószerek a természetes vizeket erősen szennyezik.

Ennek is köszönhető, hogy a természetes környezetben nehezen bomlanak le. A foszfátoknak köszönhető a növények gyorsuló növekedése, ezért megnő az oxigénfelhasználásuk is. De ezzel az a probléma, hogy emiatt megbomlik a víz biológiai egyensúlya. Ebből pedig az következik, hogy negatív hatással van a természet élővilágára, melybe természetesen mi emberek is beletartozunk. Ezért lenne fontos, hogy foszfátmentes eszközökkel hajtsuk végre a folttisztítást, illetve ilyen alapanyagú mosó- és mosogató szereket használjunk otthonunkban. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy hosszú távon kell gondolkodnunk, ha egészségünkről van szó, mely ugyan ingyen van, ezért lehet, hogy nem becsüljük meg kellőképpen, pedig ez a legnagyobb érték életünkben.