BOGARAK TÁVOLTARTÁSA

Poloska, hangya, pók, légy, molylepke, szúnyog, egyéb bogár-, rovar elleni termékeink

Mit utál a poloska és a többi kellemetlen élősködő, rovar? A bogár és rovar riasztó termékeink természetes eredetű anyagokból, biotechnológiai úton, fermentációval készült termékek, amelyeket arra fejlesztettünk ki, hogy Ön a zöld vándorpoloskákat és a barna márványpoloskákat, hangyát, pókot, legyet, molylepkét, szúnyogot és egyéb rovarokat, bogarakat távol tudja tartani személyes környezetétől, otthonától. Termékeink hatóanyagai egészségre nem károsak, gyermekek és háziállatok által használt területen is biztonsággal alkalmazható termékünk. Termékeink nem rovarirtó szerek, nem pusztítja el a poloskákat, hanem a poloskák számára kellemetlen illatanyagokkal tartja távol őket a termékkel befújt felületektől. Termékeink illata ennek ellenére az emberek számára enyhe és kellemes, anyagai nem hagynak nyomot a befújt felületen, textílián.

Termékeinket ne használja olyan rovarok esetén, amelyek erős csípése jelentős fájdalmat okozhat, mint pl. a darázs, méhecske. A szer alkalmazása közvetlenül darázsfészekre fújva a rovarokat felingerelheti! Ezért használata előtt győződjünk meg arról, hogy mi ellen használjuk!

Mit tehetünk a mezei poloska ellen házilag?

Az átmeneti évszakokban gyakran kapjuk fel a fejünket az ablakon zümmögő poloskák hangjára, ami nemcsak idegesítő, de sokak számára a bogarak látványa a lakásban igen kellemetlen lehet. Vidéken a poloskát nem véletlenül hívják Büdös Margitnak, hiszen ha összenyomjuk őket, akkor jellegzetes rothadt almára emlékeztető bűzt bocsátanak a levegőbe.

Miért jönnek be a poloskák a lakásba?

Mert bent meleg van, esetleg éreztek valamilyen kellemes étel illatot, de az is lehet, hogy a lámpák fénye vonzotta őket be. Bárhogy is legyen, nekik kint a helyük, így érdemes megnéznünk, hogy hogy lehet megelőzni azt, hogy a bűzös hívatlan vendégek ne látogassák a lakást olyan gyakran az őszi-tavaszi hónapokban.

Megelőzés

Érdemes végigjárni a lakást, hogy vannak-e valahol rések, ahol megbújhatna egy poloska néhány hónapra a zord idő elől. Azt is fontos megnézni, hogy a ház körüli farakások elég messze vannak-e a háztól, illetve arra is érdemes odafigyelni, hogy ne hagyjunk elöl fedetlen ételt, illetve megfelelően legyen szellőztetve az összes helyiség.

Amikor már cselekedni kell

Van, aki rohan is a porszívóért, s felszívja a bogarakat, de később jön csak rá, hogy a porzsáknak borzalmas szaga lesz az újdonsült lakóktól. Össze is lehet őket nyomni, s lehúzni a vécén (ez elég vízpocsékoló megoldás), hiszen a szemetesben ott maradna a szaguk, de valóban ez a megoldás? A WC-n keresztül való eltávolítás nem egy gazdaságos módszer, hiszen mire megszabadulunk a poloskától gyakran újabbak és újabbak jönnek elő, másznak be lakásunkba. Egy végtelennek tűnő folyamat indulhat el, ezért inkább távol kell tartani őket lakásunktól, házunktól. Erre nyújtunk megoldást Önnek! A poloska ellen házilag kiváló megoldás lehet a Stink Bug-C poloska riasztó termékünk.

Ha több bogár gyűlt össze, akkor érdemes lehet a Stink Bug-C természetes poloskairtót használni, hiszen ez a bogarak számára kellemetlen illatot áraszt, mely hatására elmenekülnek a helyiségből.