MOSÓ- FEHÉRÍTŐSZEREK

Környezetbarát mosó- fehérítőszer

Termékeink között gépi és kézi mosáshoz is alkalmas univerzális folyékony mosószert és fehérítőszert is találhat. Tekintse meg kínálatunkat, tegye próbára a környezet erejét. Fehérítőnk nem tartalmaz egyáltalán vegyszert, így sem klór, sem hypo nem található az összetevők között. Folyékony mosószerünk szintén környezetbarát termék összetevői között semmilyen foszfát származék nincs, mentes mindenféle vegyi anyagoktól.

Termékcsoportunkban hipoallergén (nem vált ki allergiás tüneteket) mosó és fehérítőszerek mellett kisgyerekekre és háziállatokra semmiféle veszélyt nem jelentő folteltávolítót, folyékony mosószert, folyékony gépi mosogatószert találhat. Egészséges élet vegyszermentesen!

Talán nem is sejtjük, hogy a konyhában, fürdőszobában mennyi veszély les ránk! Pedig számos területen hordoz veszélyt magában egy konyha, fürdőszoba. Mi most a vegyszerek használatát ragadjuk ki a méretes halmazból.

Mit is jelent a köztudatban beépült szintetikus mosószerek fogalma? Valamennyi felületaktív anyag. Az univerzális mosószerek minden hőmérsékleten jó mosóhatásúak, mindenféle szál mosására és mosógépi használatra is alkalmasak. A szintetikus mosószerek előnye, hogy kemény vízben is jó a mosóhatásuk és olcsó alapanyagokból gyárthatók, de biztos, hogy csak ez lehet olcsó?! A foszfáttartalmú mosószerek a természetes vizeket erősen szennyezik, a természetes környezetben nehezen bomlanak le. A foszfátok okozzák a növények gyorsuló növekedését (eutrofizáció), így megnő az oxigénfelhasználás is, és megbomlik a víz biológiai egyensúlya. Ami igen súlyos hatással van az élővilágra, környezetünkre és ezek miatt közvetett módon az emberre is.

Amennyiben lehet használjunk foszfátmentes, környezetbarát mosó- és mosogató szereket!

A vegyszerek használata terhesség, allergiás tünetek, kisgyerekek, kisállatok (házi kedvencek) mellett többféle kockázatot rejtenek magukban, amivel mindenki tisztában van. A tudatos életmód, terhesség egyaránt megkívánják, hogy felelősséget vállaljunk magunkért és a környezetünkért egyaránt. A dohányzás és alkohol fogyasztás mellett lehetőség szerint mellőzzük a különböző háztartási vegyszerek alkalmazását is. Az általános mosószerek többsége olyan jellegű vegyszereket tartalmaznak, amik nem csak a kórokozókra, hanem magunkra emberekre sem hasznosak.

Miért válasszunk enzim alapú, környezetbarát mosó és tiszító szereket, miért ajánljuk a Bioforce-ot? A kérdés megválaszolása nem egyszerű feladat. A Bioforce enzim alapú mosószere természetes összetevőinek köszönhetően vegyszermentesen, igen hatékonyan tisztít, biológiai úton teljes egészében lebomlik, eltávolítja a kellemetlen szagot ruhánkból. A Bioforce Laundry Soap megszünteti a kellemetlen szagokat, hatékonyan tisztítja a ruhákat anélkül, hogy károsítaná egészségünket, környezetünket. A tévhittel ellentétben ma már teljesen megfizethető, azonos áron elérhető a környezetbarát (bio, ÖKO) mosószer. A Bioforce Laundry Soap gazdaságos és kompakt kiszerelései elérhető áron segítenek a mosásban, ragyogó tisztaságot ad ruháinknak.