Otthon

Mit tehet mosószer allergia esetén?

A mosószer allergia roppant kellemetlen tünetekkel, fájdalmas kiütésekkel, bőrirritációkkal, és egyéb kényelmetlenségekkel jár együtt, amik nem a tolerálható kategóriába tartoznak. Ha egyszer felfedezte, hogy a ruhái tisztításához, vagy az edények makulátlanná varázslásához használt mosószerre hevesen reagál a szervezete, akkor egyetlen dolgot tehet. A tüneteket kiváltó allergént száműzi az életéből. De akkor hogyan tovább, miként oldhatja meg a mosást, mosogatást? A mesterséges adalékanyagok, tartósítószerek, és színezékek az emberek többségénél allergiás reakciókat váltanak ki. A szervezet ugyanis egy jó darabig tűr, aztán végül feltelik a mérgező, szintetikus összetevőkkel, és besokal. Ekkor kezdi el a test produkálni a különböző, szó szerint változatos formában megjelenő jeleket. Kiütések, viszkető, vérvörös foltok, fájdalmas bőrelváltozások, de nem egyszer a nyálkahártyák küldik elsőnek a figyelmeztető üzeneteket. A könnyezés, orrfolyás, köhögés, tüsszögés az allergia jelenlétéről tanúskodik. Az egészséges kiút a hipoallergén, környezetbarát termékekhez vezet. Ezek azok a készítmények, melyek mint ahogy az a nevükből is kiderül nem okoznak semmiféle irritációt a szervezetben, s mindennek tetejében sem a természetre, sem önre, családjára nem veszélyesek. Nem kell őket gyermekektől, házi kedvencektől elzárt helyen tartani, s mégis a tisztítás eredményesen kivitelezhető a közreműködésükkel.

Végérvényesen elfelejtheti a mosószer allergiát!

Ha ilyen termékeket preferál, akkor örökre elfeledkezhet a kínzó tünetekről. Ha eddig azért nem mert nyitni az újdonságok felé, mert attól tartott, hogy nem olyan hatékonyak, s a foltok eltávolításában nem olyan eredményesek, akkor már az első használat tapasztalata bizonyítékként szolgálhat önnek. Létezik makulátlan ragyogás, csillogó tisztaság a környezetbarát termékek kontextusában! A foszfát tartalmú mosószerek erőteljesen szennyezik a természetes vizeket, mivel egyrészt nehezen lebomló anyagról van szó, másrészt a foszfát a felelős a növények gyors fejlődéséért, megnövekedett oxigén igényéért, aminek következtében a víz biológiai egyensúlya teljesen felborul. És ez csak egy negatívum a megannyi környezetet sújtó csapás közül. Ám, ha zöld variáció mellett dönt, akkor nemcsak önmagát, hanem élővilágát is megóvhatja, tudatosan megalapozva ezzel mindannyiunk jövőjét.

Hatékony tisztítás környezetarát tisztító- és ápolószerekkel

Otthonunk tisztasága mindenkinek nagyon fontos. Azonban sokan nem tudják, hogy a szerek, amivel ápoljuk, gondozzuk lakásunkat és az abban található berendezéseket nem csak a környezetre, hanem számunkra is káros hatásúak lehetnek. Biztos mindenkinek ismerős a tisztítószerek hátoldalán a sok – sok figyelmeztetés, leírások, hogy mit kell tennünk, ha ránk csöppen, szemünkbe kerül, lenyeljük és ami mindennél fontosabb, hogy gondosan zárjuk el.

Többet nem kell félnünk, mert elhoztuk Önöknek a sokat emlegetett biotechnológia erejét! Az általunk forgalmazott szerek Ember-, állat-, növény-, környezetbarát, biológiai úton lebomló termékek, Nem mérgezőek, biztonságos és könnyű a használatuk. Használja Ön is biotechnológiai eljárással készült termékeink zöld tisztító erejét, óvjuk közösen jövőnket!

Kínálatunkban minden háztartási tevékenységhez talál természetes úton előállított vegyszermentes tisztítószert.

Termékeink GMO mentesek:

De mit is jelent a GMO, mint a köztudatban használt fogalom?

GMO - genetically modified organisms - genetikailag módosított (gén kezelt) élőlény, amelynek génállományát mesterségesen, molekuláris genetikai eszközökkel hozták létre.