GTM-WXR GTM-WXRGH
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Hipoallergén folyékony mosószer és folteltávolítók

Termékcsoportunkban hipoallergén (nem vált ki allergiás tüneteket) mosó és fehérítőszerek mellett kisgyerekekre és háziállatokra semmiféle veszélyt nem jelentő folteltávolítót, folyékony mosószert, folyékony gépi mosogatószert találhat. Egészséges élet vegyszermentesen!

Talán nem is sejtjük, hogy a konyhában, fürdőszobában mennyi veszély les ránk! Pedig számos területen hordoz veszélyt magában egy konyha, fürdőszoba. Mi most a vegyszerek használatát ragadjuk ki a méretes halmazból.

Mit is jelent a köztudatban beépült szintetikus mosószerek fogalma? Valamennyi felületaktív anyag. Az univerzális mosószerek minden hőmérsékleten jó mosóhatásúak, mindenféle szál mosására és mosógépi használatra is alkalmasak. A szintetikus mosószerek előnye, hogy kemény vízben is jó a mosóhatásuk és olcsó alapanyagokból gyárthatók, de biztos, hogy csak ez lehet olcsó?! A foszfáttartalmú mosószerek a természetes vizeket erősen szennyezik, a természetes környezetben nehezen bomlanak le. A foszfátok okozzák a növények gyorsuló növekedését (eutrofizáció), így megnő az oxigénfelhasználás is, és megbomlik a víz biológiai egyensúlya. Ami igen súlyos hatással van az élővilágra, környezetünkre és ezek miatt közvetett módon az emberre is.

Amennyiben lehet használjunk foszfátmentes, környezetbarát mosó- és mosogató szereket!

A vegyszerek használata terhesség, allergiás tünetek, kisgyerekek, kisállatok (házi kedvencek) mellett többféle kockázatot rejtenek magukban, amivel mindenki tisztában van. A tudatos életmód, terhesség egyaránt megkívánják, hogy felelősséget vállaljunk magunkért és a környezetünkért egyaránt. A dohányzás és alkohol fogyasztás mellett lehetőség szerint mellőzzük a különböző háztartási vegyszerek alkalmazását is. Az általános mosószerek többsége olyan jellegű vegyszereket tartalmaznak, amik nem csak a kórokozókra, hanem magunkra emberekre sem hasznosak.

Miért válasszunk enzim alapú, környezetbarát mosó és tiszító szereket, miért ajánljuk a Bioforce-ot? A kérdés megválaszolása nem egyszerű feladat. A Bioforce enzim alapú mosószere természetes összetevőinek köszönhetően vegyszermentesen, igen hatékonyan tisztít, biológiai úton teljes egészében lebomlik, eltávolítja a kellemetlen szagot ruhánkból. A Bioforce Laundry Soap megszünteti a kellemetlen szagokat, hatékonyan tisztítja a ruhákat anélkül, hogy károsítaná egészségünket, környezetünket. A tévhittel ellentétben ma már teljesen megfizethető, azonos áron elérhető a környezetbarát (bio, ÖKO) mosószer. A Bioforce Laundry Soap gazdaságos és kompakt kiszerelései elérhető áron segítenek a mosásban, ragyogó tisztaságot ad ruháinknak.

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

A Bioforce Laundry Soap Hypoallergén mosószer színes és fehér ruhákhoz. Foszfát-, klór- és parabénmentes, bőrbarát, állatkísérlet mentes, természetes növényi összetevőkből készült, biológiailag lebomló mosógél. Nem tartalmaz pálmaolajat és kőolajszármazékot. Gépi és kézi mosáshoz egyaránt használhatóak. Öblítő használata nélkül is kellemes illatú, tiszta ruhákat vehetünk fel mosás után.

Bővebb termékleírás lejjebb!

9.999 Ft 5.999 Ft
Raktáron

Általános tisztítószer padlóra, csempére, linóleumra, laminált parkettára

  • kíméletes, vegyszermentes tisztítószer
  • gazdaságos, pénztárcabarát kiszerelés
  • könnyen használható flakon
  • egyszerű tisztítás, használat

Gazdaságos kompakt kiszerelése teszi könnyen kezelhetővé a flakont.

Letisztítja a leggyakrabban előforduló makacs szennyeződéseket, ragyogó tisztaságot ad otthonának.

Kiszerelés: 0,5 és 1 liter

1.499 Ft 999 Ft
Raktáron
Zsír és egyéb szerves szennyeződések eltávolítása a felületekről természetesen
999 Ft
Raktáron
Folteltávolítás természetesen kisgyerek és háziállat veszélyeztetése nélkül!
1.399 Ft
Raktáron
A természetes alapú mosogatószer az Ön konyhájába
1.399 Ft
Raktáron
A természetes alapú mosogatószer mosogatógépekbe
2.199 Ft 1.999 Ft
Raktáron

Természetes alapú hatékony enzimkomplex szőnyegek tisztítására.

A legtöbb szerves eredetű szennyezőanyag, így olaj-, zsír-, kávé-, utcai piszok-, vér-, és borfoltok eltávolítására egyaránt alkalmas.

A termék 100%-ban biológiai úton lebomló, nem toxikus és nem veszélyes.

2.199 Ft
Raktáron
Odaégett zsíros szennyeződések eltávolítása természetes úton, hatékonyan
1.499 Ft
Raktáron

Bőrápolás és -tisztítás hatékonyan - környezetbarát, 100%-ban biológiailag lebomló termék

 

1.399 Ft

Folttisztítás természetes alapanyagú szerekkel

A natúr mosó és mosogatószerek kategórián belül 500 ml, 1000 m, 3000 ml és 5000 ml-es kiszerelésben forgalmazzuk a kizárólag 100% természetes hatóanyagú tisztítószereinket. A folttisztítást könnyen elvégezheti a folttisztítóval, de ezen kívül fehérítőszer, mosószer, mosogatószer is rendelkezésre áll. Ráadásul folyamatosan bővítjük a termékpalettánkat.

Termékeink nem váltanak ki allergiás tüneteket, mert hipoallergéneket tartalmaznak. Így semmilyen veszély nem fenyegeti gyermekét vagy kedvenc háziállatát. A vegyszermentes élet nemcsak a táplálkozásban, de a tisztítás terén is egyre hangsúlyosabb. Egyre többféle allergiát diagnosztizálnak a szakorvosok, mivel a környezetünk megváltozott az utóbbi évtizedekben. Éppen ezért fontos küldetésünk, hogy ha egy háziasszony a kezébe fogja folttisztítás céljából a készítményünket, vagy egyéb más termékünket, akkor ne kellejen attól félnie, hogy káros hatású vegyszerrel szennyezi otthonát. A fürdőben, konyhában és egyéb helyiségekben is sok-sok veszély leselkedik ránk mikro szinten. Ha szabad szemmel nem is látjuk mindezt.

Oldalunkon teljes körűen találhat 100%-ban természetes anyagokból készült, egészségre ártalmatlan termékeket, melyek ápolják és tisztítják környezetét. Lehet, hogy apróságnak tűnik, hogy milyen szerrel végezzük el a folttisztítást, de hosszú távon meghatározó, hogy milyen vegyszereket használunk nap, mint nap. Ráadásul mi magas minőséget biztosítunk, elérhető áron. Tehát mikor egy mosószert, folttisztítót stb. megvásárolunk, akkor figyelembe kell venni az árazáson kívül azt is, hogy milyen anyagokat tartalmaz.

Mit értünk példának okáért szintetikus mosószeren? Valamennyi felületaktív anyagot és tudjuk, hogy az univerzális mosószerek minden hőmérsékleten jó mosóhatásúak. Ezáltal elmondható róluk, hogy mindenféle „szál” mosására, illetve mosógépi használatra is alkalmasak. Van előnye a szintetikus mosószereknek, hiszen kemény vízben is jó a mosóhatásuk és olcsó alapanyagokból gyárthatók. Ám érdemes hosszú távon gondolkodnunk. Mi lesz, ha egyik családtagunk, vagy mi magunk allergiásak leszünk? Egy életen át gyógyszert fogunk szedni? Hiszen ez sem az egyik napról a másikre alakul ki. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy a foszfáttartalmú mosószerek a természetes vizeket erősen szennyezik.

Ennek is köszönhető, hogy a természetes környezetben nehezen bomlanak le. A foszfátoknak köszönhető a növények gyorsuló növekedése, ezért megnő az oxigénfelhasználásuk is. De ezzel az a probléma, hogy emiatt megbomlik a víz biológiai egyensúlya. Ebből pedig az következik, hogy negatív hatással van a természet élővilágára, melybe természetesen mi emberek is beletartozunk. Ezért lenne fontos, hogy foszfátmentes eszközökkel hajtsuk végre a folttisztítást, illetve ilyen alapanyagú mosó- és mosogató szereket használjunk otthonunkban. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy hosszú távon kell gondolkodnunk, ha egészségünkről van szó, mely ugyan ingyen van, ezért lehet, hogy nem becsüljük meg kellőképpen, pedig ez a legnagyobb érték életünkben.