Szennyvíz, komposzt, kerti tó, szagtalanítás

Tisztelt Vásárlóink!

Rendelésüket szeptember 15. után a termékek hivatalos importőre a Malatech Water Kft. fogja teljesíteni.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

www.malatech.hu 

üdvözlettel a Bioforce csapata

Emésztőgödör-, házi szennyvíztisztító berendezés karbantartása, komposztálást segítő por alakú adalékok, szagtalanítás, kerti tavak algamentesítése, olajfoltok eltávolítása, zsíroldás, fa-, fém-, műanyag felületek tisztítása

Termékeink segítségével vegyszermentesen az egészségre ártalmatlanul, gondosan és környezetbarát módon ápolhatja kertjét, környezetét, horgász-, kerti tavát, akváriumát. A házi szennyvíztisztítás folyamatának segítése és az emésztőgödör karbantartása a csatornázatlan területeken kiemelt fontosságú. Termékeink segítségével nem csak időt és energiát spórolhatnak, de sok kellemetlenséget is megelőzhetnek. A Bioclan Septic és a Bioclean Compost nevű temékeink rendszeres használata nagy segítség a kertben. A Bioclean Septic segítségével az elzsírosodott- büzős emésztőgödör tisztítás gyerekjáték, használata az épület és a szennyvíz tároló közötti csővezetékeket is tisztítja (bővebb információ a termék oldalon).

Gondot okoz a grillezés során keletkezett zsírok eltávolítása kedvenc sütőnkről? A komposztálási folyamatok gyorsítása, az emésztőgödör karbantartása, vagy éppen szagtalanítás, a kerti tavak algamentesítése, esetleg a kerti- horgásztavunkban, vagy akváriumban élő halak egészségének a megőrzése a cél? Biotechnológiai úton előállított termékeink számos területen nyújtanak segítséget az egészségesebb, zöldebb, élhetőbb környezethez.

A megelőzés minden területen nagyon fontos manapság, amennyiben kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, vagy a problémája megoldásával kapcsolatosan keresse ügyfélszolgálatunkat, hogy a legoptimálisabb megoldást találjuk meg Önnek!

Szagtalanítók többféle kiszerelésben

Termékeink 100%-ban természetes anyagokból készültek, és segítségükkel egészségre ártalmatlanul ápolhatja, tisztíthatja környezetét. A különféle zsíroldó, szagtalanítók és egyéb természetes anyagok segítségével az emésztőgödör karbantartása, a kerti tavak algamentesítése, vagy a benne élő halak egészségének megőrzése, a komposztálási folyamatok gyorsítása ma már könnyedén elérhető számunkra. A kertben végzett tevékenységek pl. grillezés által keletkezett zsírok eltávolítására a sütőről ma már szintén nem okoz problémát számunkra. Válasszon természetbarát környezetet, hogy teljes egészségben tudhassa önmagát és családját is.

Kínálatunkban megtalálható a zsíroldó, olajfolt eltávolító, akvárium és kerti tavak halainak egészségmegőrzésére szolgáló szerek, szennyvíztisztító karbantartását szolgáló szerek, rozsdaeltávolító, szagtalanítók, élővizek rehabilitációját szolgáló termékek, illetve kerti tavak algamentesítésére, emésztőgödör karbantartására szolgáló, komposztálás gyorsítására szolgáló készítmények 100 g, 500 g, 2000 g-os, illetve 1000 ml, 500 ml, 200 ml, 100 ml, 3000 ml, 5000 ml-os kiszerelésben. Eltökélt szándékunk, hogy minél több családban élhetővé tegyük a környezetet a természetes tisztítószerek és ápolószerek segítségével. Mindenkinek joga van egészségben élni és normális feltéteket biztosítani mindehhez.

A mai világunkban ezek nem elérhetetlen célok és cégünk elérhető áron biztosítja a természetes hozzávalókat mindehhez. Nemcsak a szagtalanítók, zsíroldók, algamentesítők, egyéb ápolószerek stb. termékeit ajánljuk az Ön figyelmében a kerti kategórián belül, hanem választhatja a weboldalunkon megtalálható egyéb kategóriákat is. Tisztítószerek, fertőtlenítőszerek, autóápolási szerek, mosó- és mosogatószerek, kerti alkalmazások és speciális felületek kategóriákon belül találja meg a különféle termékeinket. Ráadásul folyamatosan gyarapodik a kínálatunk. Igyekszünk az egész háztartást lefedni természetes, vegyszermentes eszközeinkkel.

Ezáltal természetbarát módon biztosítjuk a tisztaságot az Ön otthonában is ÖKO tisztítószerekkel, BIO mosó és mosogatószerekkel. Csak természetes eredetű alapanyagokból készült termékeket forgalmazunk, melyek ember-, állat-, növény-, környezetbarát, biológiailag lebomló, biotechnológiai eljárással készültek, így biztonságos a használatuk és nem tartalmaznak mérgező anyagokat. Mennyivel élhetőbb egy olyan környezet, ahol nem kell attól tartanunk, hogy különféle allergiás betegségeket szenvedünk és gyógyszert kell szednünk, vagy gyógyíthatatlan betegség (pl. allergia) áldozatai legyünk.

Ezzel a tudattal öröm takarítani legyen szó zsíroldó, folteltávolító, vagy szagtalanítók és egyéb termékek használatáról. A hasznuk sok esetben megfizethetetlen és mégis elérhető áron most a rendelkezésünkre áll. Legyen Ön is a részese egy ilyen felemelő világnak, ahol minden természetes. Csak pár kattintás választja el Önt attól, hogy mindebbe belekóstoljon és megváltoztassa környezetét.