Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Emésztőgödör-, házi szennyvíztisztító berendezés karbantartása, komposztálást segítő adalékok, szagtalanítás, kerti tavak algamentesítése, olajfoltok eltávolítása, zsíroldás, fa-, fém-, műanyag felületek tisztítása

Termékeink segítségével vegyszermentesen az egészségre ártalmatlanul, gondosan és környezetbarát módon ápolhatja kertjét, környezetét, horgász-, kerti tavát, akváriumát. A házi szennyvíztisztítás folyamatának segítése és az emésztőgödör karbantartása a csatornázatlan területeken kiemelt fontosságú. Termékeink segítségével nem csak időt és energiát spórolhatnak, de sok kellemetlenséget is megelőzhetnek.

Gondot okoz a grillezés során keletkezett zsírok eltávolítása kedvenc sütőnkről? A komposztálási folyamatok gyorsítása, az emésztőgödör karbantartása, vagy éppen szagtalanítás, a kerti tavak algamentesítése, esetleg a kerti- horgásztavunkban, vagy akváriumban élő halak egészségének a megőrzése a cél? Biotechnológiai úton előállított termékeink számos területen nyújtanak segítséget az egészségesebb, zöldebb, élhetőbb környezethez.

A megelőzés minden területen nagyon fontos manapság, amennyiben kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, vagy a problémája megoldásával kapcsolatosan keresse ügyfélszolgálatunkat, hogy a legoptimálisabb megoldást találjuk meg Önnek!

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

AZ AKCIÓS CSOMAG (2x1 kg kiszerelés) 7-8 HAVI KEZELÉS MENNYISÉGÉT TARTALMAZZA EGY 5 m3 TÉRFOGATÚ EMÉSZTŐGÖDÖR ESETÉBEN

Biotechnológiai adalékanyag az emésztőgödör (kerti- és kinti wc-k, pöcegödrök, derítők, szikkasztók) karbantartására, vegyszermentes szennyvíztisztításhoz, természetes mikroorganizmusokkal - szennyvíz lebontó baktériumokkal. Biológiailag lebomló, környezetbarát termék, szennyvíz lebontó adalék anyag. 

A Bioclean Septic por alakú termék. Gazdaságos, legolcsóbb választás a szennyvíz semlegesítésére, szagtalanítására, az elzsírosodott emésztő tisztítására. (a termék koncentrált hatóanyag tartalmú, ezért ár/érték alapján olcsóbb)

Közel 100 millió szennyvíztisztító baktérium található a SEPTIC minden grammjában

 

8.999 Ft 6.999 Ft
Raktáron

Az alábbi poloska fajták megjelenése esetén ajánlott természetes védő illatú termék:

  • barna márványpoloska,
  • zöld vándorpoloska

Hatékony védelem a poloskákkal szemben, anélkül, hogy irtószert használnánk. IRTÓSZER MENTES TERMÉK

Humánus megoldás a sok kellemetlenséget okozó poloskákkal szemben, anélkül, hogy a természet számára fontos rovarfajokat is kiirtaná. Nem károsítja az élővilágot, ezáltal életben maradnak a pókok, hangyák és egyéb hasznos rovarfajok.

2.499 Ft 1.999 Ft
Raktáron
Ásványi olajszennyeződések, olajfoltok eltávolítása gyorsan és hatékonyan beton és térkő felületekről pl. betonra, térkőre kifolyt gázolaj, motorolaj, szerszámolaj, egyéb olajfajták eltávolítására
6.999 Ft 4.999 Ft
Raktáron

AZ AKCIÓS CSOMAG (2x1 kg kiszerelés) 2 m3 SZERVES HULLADÉK MINŐSÉGI KOMPOSZTÁLÁSÁHOZ SZÜKSÉGES BAKTÉRIUM MENNYISÉGET TARTALMAZ

Biológiailag teljesen lebomló, környezetbarát termék. A komposztálás folyamatát gyorsító, serkentő, a folyamat minőségét javító mikroorganizmus-enzim készítmény. A tökéletes, hatékony komposztálás mikroorganizmusai kizárólag természetes forrásból, a legjobb adalék.

5.999 Ft 4.999 Ft
Raktáron

Most még kedvezőbb áron!

Termékünk segítségével hatékonyan, különösebb szakértelem nélkül egyszerűen és rövid időn belül tudja megszüntetni az algásodást kerti- vagy horgász tavában.

A Pond Pure kimondottan kerti- és horgász-, halastavak algamentesítésére szolgáló készítmény. Koncentrált harc az algásodás ellen vegyszerek nélkül? A megoldás a Pond Pure nevű termékünk.

A Bioforce által forgalmazott Pond Pure algamentesítő termék koncentráltabb hatású.

Termékünk hatásmechanizmusát vizsgálva jól látszik, hogy a Bioforce Pond Pure 200 ml-es változata akár 50-200m3 víztest algamentesítésére elegendő. Persze ez nagyban függ a kerti tóban beindult algaburjánzás mértékétől.

Összefoglalásként lássuk mire elég 200 ml Bioforce Pond Pure:

  • algásodás megelőzésére 180-200m3 víztest,
  • erős algásodás esetén 50m3 víztest,
  • algaburjánzás megszüntetése esetén 20m3 víztest,

Pond Pure - algásodás ellen, algamentesítés hatékonyan a legjobb természetes eredetű termékkel.

4.999 Ft 1.499 Ft
Raktáron

Az alábbi folyamatok javítására, optimalizálására ajánljuk: biológiai vízminőség és oldott oxigénszint javítás, algásodás és hínár burjánzás visszaszorítása, a fenéküledék más néven iszapszint csökkentése, halpusztulások veszélyének a csökkentésére. Ahol alkalmazható: Kerti tavak, horgász- és halastavak, holtágak, biológiai rehabilitációja, karbantartása, gondozása

AKCIÓ!!! 2 x 1 kg BIOCLEAN LAKE/POND CLARIFIER MOST CSAK 13.999.- Ft-ért

15.999 Ft 13.999 Ft
Raktáron
Hasznos mikroorganizmusok akváriumi és tavi halak egészségének megőrzésére
7.499 Ft 5.999 Ft
Raktáron

Szagtalanítás vegyszermentesen és hatékonyan

Bármilyen bűzös szilárd anyagon többek között háztartási hulladékon, zöld-hulladékon, állati eredetű hulladékon, szerves trágyán, szeméttárolókban, kukákban és folyékony közegben nyers szennyvíz emésztőgödörben, híg szerves hulladékokon, hígtrágyán egyaránt alkalmazható! Alkalmas kisállatok, mint kutya - macska piszok (pisi, kaki) feltakarítását követő szagtalanítására is.

 

1.199 Ft 999 Ft
Raktáron

Házi szennyvíztisztító berendezés karbantartására, üzemeltetésére, a Bioclean TM termékünk segítség télen is

Speciális, erre a célra fejlesztett mikroorganizmusok az eleveniszapos és a rögzített sejtes házi szennyvíztisztító berendezések tisztítási hatásfokának növelésére, a házi szennyvíztisztító berendezések karbantartására, a házi szennyvíztisztító berendezések tisztításának segítésére

10.999 Ft
Raktáron
Olajfogók és zsírfogók karbantartása vegyszerek nélkül biológiai módszerrel
9.599 Ft

Szagtalanítók többféle kiszerelésben

Termékeink 100%-ban természetes anyagokból készültek, és segítségükkel egészségre ártalmatlanul ápolhatja, tisztíthatja környezetét. A különféle zsíroldó, szagtalanítók és egyéb természetes anyagok segítségével az emésztőgödör karbantartása, a kerti tavak algamentesítése, vagy a benne élő halak egészségének megőrzése, a komposztálási folyamatok gyorsítása ma már könnyedén elérhető számunkra. A kertben végzett tevékenységek pl. grillezés által keletkezett zsírok eltávolítására a sütőről ma már szintén nem okoz problémát számunkra. Válasszon természetbarát környezetet, hogy teljes egészségben tudhassa önmagát és családját is.

Kínálatunkban megtalálható a zsíroldó, olajfolt eltávolító, akvárium és kerti tavak halainak egészségmegőrzésére szolgáló szerek, szennyvíztisztító karbantartását szolgáló szerek, rozsdaeltávolító, szagtalanítók, élővizek rehabilitációját szolgáló termékek, illetve kerti tavak algamentesítésére, emésztőgödör karbantartására szolgáló, komposztálás gyorsítására szolgáló készítmények 100 g, 500 g, 2000 g-os, illetve 1000 ml, 500 ml, 200 ml, 100 ml, 3000 ml, 5000 ml-os kiszerelésben. Eltökélt szándékunk, hogy minél több családban élhetővé tegyük a környezetet a természetes tisztítószerek és ápolószerek segítségével. Mindenkinek joga van egészségben élni és normális feltéteket biztosítani mindehhez.

A mai világunkban ezek nem elérhetetlen célok és cégünk elérhető áron biztosítja a természetes hozzávalókat mindehhez. Nemcsak a szagtalanítók, zsíroldók, algamentesítők, egyéb ápolószerek stb. termékeit ajánljuk az Ön figyelmében a kerti kategórián belül, hanem választhatja a weboldalunkon megtalálható egyéb kategóriákat is. Tisztítószerek, fertőtlenítőszerek, autóápolási szerek, mosó- és mosogatószerek, kerti alkalmazások és speciális felületek kategóriákon belül találja meg a különféle termékeinket. Ráadásul folyamatosan gyarapodik a kínálatunk. Igyekszünk az egész háztartást lefedni természetes, vegyszermentes eszközeinkkel.

Ezáltal természetbarát módon biztosítjuk a tisztaságot az Ön otthonában is ÖKO tisztítószerekkel, BIO mosó és mosogatószerekkel. Csak természetes eredetű alapanyagokból készült termékeket forgalmazunk, melyek ember-, állat-, növény-, környezetbarát, biológiailag lebomló, biotechnológiai eljárással készültek, így biztonságos a használatuk és nem tartalmaznak mérgező anyagokat. Mennyivel élhetőbb egy olyan környezet, ahol nem kell attól tartanunk, hogy különféle allergiás betegségeket szenvedünk és gyógyszert kell szednünk, vagy gyógyíthatatlan betegség (pl. allergia) áldozatai legyünk.

Ezzel a tudattal öröm takarítani legyen szó zsíroldó, folteltávolító, vagy szagtalanítók és egyéb termékek használatáról. A hasznuk sok esetben megfizethetetlen és mégis elérhető áron most a rendelkezésünkre áll. Legyen Ön is a részese egy ilyen felemelő világnak, ahol minden természetes. Csak pár kattintás választja el Önt attól, hogy mindebbe belekóstoljon és megváltoztassa környezetét.