Industry Rust ipari rozsda tisztító 500ml

Környezetbarát ipari rozsda eltávolító
Industry Rust ipari rozsda tisztító 500ml
Raktáron 24 db
4 499 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Rozsdaeltávolítás környezetbarát módon az ipari felhasználok részére
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A BIOFORCE INDUSTRY RUST rozsda eltávolítására kifejlesztett, biotechnológiai termék, melynek hatóanyagát gyümölcssavak és természetes komplex képző vegyületek adják. Használata egyszerű és biztonságos, a fémfelület károsítása nélkül távolítja el a rozsdát. A gravírozott minták is épségben megmaradnak a kezelt felületen. A termék két lépésben hat: az első lépés az oxidréteg leválasztása a felületről, a második lépésben a termék hatóanyagai oldatban tartják a leválasztott oxidot, és megakadályozzák az újbóli lerakódását. A rozsda eltávolítása után a kezelt tárgyat ajánlott azonnal rozsda elleni védelemmel ellátni, megakadályozva az újbóli oxidálódást.

A termék alkalmazásának előnyei

  • Leoldja a rozsdát a vas és vasötvözetek felületéről
  • Csővezetékekben is használható
  • Alkalmazása biztonságos: kizárólag természetes gyümölcssavakat és környezetre és egészségre nem veszélyes vegyületeket tartalmaz.
  • Nem károsítja a gravírozott mintákat.

Alkalmazás: Optimális alkalmazási mód: áztassa a kezelendő fémtárgyat a folyadékba. A termék a felületre permetezve is alkalmazható. A hatás kifejtéséhez 30 perc-1 óra érintkeztetési idő szükséges, ezt követően mossa le tiszta vízzel a kezelt felületet. Hagyja megszáradni, vagy egy arra alkalmas ronggyal törölje le a felületet. Allergiára való erős hajlam esetén gumikesztyű viselése ajánlott. A BIOFORCE INDUSTRY RUST oldata többször is használható. Többszöri használat után, mikor az oldat színe zöld színűre változik, akkor veszti el a hatóanyagának nagy részét, ekkor kell cserélni.

A BIOFORCE INDUSTRY RUST nagy hatékonysággal használható csővezeték rendszerekben is. Ebben az esetben felmelegített BIOFORCE INDUSTRY RUST oldatot kell a csővezeték rendszerben cirkuláltatni a megfelelő hatás eléréséhez.

Tárolás: 25 °C alatti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől elzárva, gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó.

Szavatossági idő: 12 hónap

Termékösszetétel: Fermentációs úton kinyert természetes eredetű szerves (gyümölcs)savak és kelátképzők, illóolajok, víz

Adatok
Gyártó
Bioforce
Kiszerelés
500 ml
Cikkszám
ind019
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!