Industry Rust ipari rozsda tisztító 5000ml

Környezetbarát ipari rozsda eltávolító
Industry Rust ipari rozsda tisztító 5000ml
Raktáron 23 db
15 999 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Rozsdaeltávolítás környezetbarát módon az ipari felhasználok részére

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A BIOFORCE INDUSTRY RUST rozsda eltávolítására kifejlesztett, biotechnológiai termék, melynek hatóanyagát gyümölcssavak és természetes komplex képző vegyületek adják. Használata egyszerű és biztonságos, a fémfelület károsítása nélkül távolítja el a rozsdát. A gravírozott minták is épségben megmaradnak a kezelt felületen. A termék két lépésben hat: az első lépés az oxidréteg leválasztása a felületről, a második lépésben a termék hatóanyagai oldatban tartják a leválasztott oxidot, és megakadályozzák az újbóli lerakódását. A rozsda eltávolítása után a kezelt tárgyat ajánlott azonnal rozsda elleni védelemmel ellátni, megakadályozva az újbóli oxidálódást.

A termék alkalmazásának előnyei

  • Leoldja a rozsdát a vas és vasötvözetek felületéről
  • Csővezetékekben is használható
  • Alkalmazása biztonságos: kizárólag természetes gyümölcssavakat és környezetre és egészségre nem veszélyes vegyületeket tartalmaz.
  • Nem károsítja a gravírozott mintákat.

Alkalmazás: Optimális alkalmazási mód: áztassa a kezelendő fémtárgyat a folyadékba. A termék a felületre permetezve is alkalmazható. A hatás kifejtéséhez 30 perc-1 óra érintkeztetési idő szükséges, ezt követően mossa le tiszta vízzel a kezelt felületet. Hagyja megszáradni, vagy egy arra alkalmas ronggyal törölje le a felületet. Allergiára való erős hajlam esetén gumikesztyű viselése ajánlott. A BIOFORCE INDUSTRY RUST oldata többször is használható. Többszöri használat után, mikor az oldat színe zöld színűre változik, akkor veszti el a hatóanyagának nagy részét, ekkor kell cserélni.

A BIOFORCE INDUSTRY RUST nagy hatékonysággal használható csővezeték rendszerekben is. Ebben az esetben felmelegített BIOFORCE INDUSTRY RUST oldatot kell a csővezeték rendszerben cirkuláltatni a megfelelő hatás eléréséhez.

Tárolás: 25 °C alatti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől elzárva, gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó.

Szavatossági idő: 12 hónap

Termékösszetétel: Fermentációs úton kinyert természetes eredetű szerves (gyümölcs)savak és kelátképzők, illóolajok, víz

Adatok
Gyártó
Bioforce
Kiszerelés
5000 ml
Cikkszám
ind018
Tömeg
5 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!