Hírek

Stink Bug-C Zöld Vándorpoloska, Barna Márványpoloska riasztó

Németh Zoltán
2018.11.11 00:00
Stink Bug-C Zöld Vándorpoloska, Barna Márványpoloska riasztó

ÚJDONSÁG!

Hatékony védelem poloska ellen!

Poloska invázió, poloska rajzás, poloska támadás

Bevezető áron érhető el új termékünk, amely hatékony védelmet biztosít a poloskák ellen!

Önnek is sok kellemetlenséget okozott már a poloska invázió?! A Sting Bug - C nevű termékünk segítségével különösebb erőfeszítés nélkül tarthatja távol környezetétől a Zöld Vándorpoloskát és a Barna Márványpoloskát egyaránt.

Stink BUG-C

POLOSKARIASZTÓ

100% TERMÉSZETES EREDETŰ, VEGYSZERMENTES TERMÉK

A Stink BUG-C 100% természetes eredetű anyagokból, biotechnológiai úton, fermentációval készült termék, amelyet arra fejlesztettünk ki, hogy Ön a zöld vándorpoloskákat és a barna márványpoloskákat távol tudja tartani személyes környezetétől, otthonától. A Stink BUG-C hatóanyagai egészségre nem károsak, gyermekek és háziállatok által használt területen is biztonsággal alkalmazható termékünk. A Stink BUG-C nem rovarirtó, nem pusztítja el a poloskákat, hanem a poloskák számára kellemetlen illatanyagokkal tartja távol őket a termékkel befújt felületektől. A Stink BUG-C illata ennek ellenére az emberek számára enyhe és kellemes, a vegyületei nem hagynak nyomot a befújt felületen, textílián.

Alkalmazásának módja:

Rázza fel a flakont használat előtt, majd permetezze a terméket azon felületekre, ahonnan a poloskákat távol szeretné tartani: szúnyogháló, ablakkeret, textíliák stb, bármilyen felületen alkalmazható. A poloskák ismételt megjelenése esetén ismételje a felület kezelését. 

Termékösszetétel: rozmaring kivonat, muskátli kivonat, citromfű kivonat, levendula kivonat, repceolaj, citromsav, guargumi, víz

 Veszélyességi besorolás: Nem veszélyes anyag. Kizárólag felületi alkalmazásra! Emberi fogyasztásra nem alkalmas, gyermekektől elzárva tartandó. A permet szembe kerülését kerülje, szembe kerülés esetén tiszta csapvízzel mossa ki a szemét.