GTM-WXR GTM-WXRGH
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Fókuszban a folyékony fertőtlenítő szappan

A Decosan Hand Soap vegyszermentes, folyékony kézfertőtlenítő szappan védelmet nyújt az influenza (a H1N1-t is beleértve)  ellen is.

Mindennapi életünkben gyakran szükségessé válik személyes tárgyaink, eszközeink fertőtlenítése. Ki ne hallott volna a baktériumok és vírusok kártékony hatásairól?! Vannak évszakok, amikor kiemelt fontossága van a fertőtlenítésnek. Ilyen például az influenza járvány ideje, vagy a hányás és hasmenés okozta kellemetlen betegségek megjelenése. Ilyenkor fontos lehet családtagjaink védelme a fertőzésektől, termékeink segítségével kiemelt figyelemmel óvhatják meg az egészségüket nem csak a baktériumok és vírusoktól, hanem a sok vegyszertartalmú szertől is. Termékeink a természet erejét felhasználva végzik a fertőtlenítést, védelmet nyújtanak többek között az influenza, H1N1 ellen is.

A hatékony és környezetbarát fertőtlenítés kisgyerekes családoknál is jól jöhet. Biztos előfordult már Önökkel is, hogy a játszótéren a rágoka, cumi és egyéb játékok leesnek, koszosak lesznek. Decosan termékeink alkalmasak gyerekjátékok fertőtlenítésére is anélkül, hogy mindenféle vegyszert használnánk, nem kell többé kifőzni a játékokat. A Decosan fertőtlenítőszerek hipoallergének, nem váltanak ki allergiás tüneteket. Ez fontos szempont lehet a gyerekjátékok fertőtlenítése során.

Mire használható még a Decosan fertőtlenítőszer?!

A Decosan fertőtlenítőszer alkalmas mindenféle felületek fertőtlenítéséhez. Rohanó világunkban egyre nagyobb jelentősége van a fiit, egészséges életmódnak. Ezért gyakran járunk edző és konditermekbe, ahol számos kondigéppel, súlyzóval és egyéb eszközzel kerülünk kölcsönhatásba. Az egészséges életmód mit sem ér, ha számos fertőzés veszélynek tesszük ki magunkat, amik ellen szervezetünk nem biztos, hogy védekezni tud.  Figyeljünk arra, hogy a mások által használt kondigépeket, súlyzokat használatuk előtt megfelelő fertőtlenítőszerrel kezeljük. A Decosan fertőtlenítőszer anélkül védi az Ön egészségét még a kondi teremben is, hogy vegyszereket használna. A Decosan-al a kondiberendezések és súlyzók hatékonyan fertőtleníthetőek.

A fertőtlenítés fontos a pedikűr eszközeink tisztításakor is. A Decosan alkalmas a körömvágó olló és egyéb pedikűr eszköz fertőtlenítésére is. Használata egyszerű és környezetbarát.

A Decosan fertőtlenítő szappan többek között az alábbi területeken alkalmazható fertőtlenítésre hozzáadott vegyszerek nélkül:

- Élelmiszeripari gépek, eszközök fertőtlenítésére

- Gyerekjátékok fertőtlenítése

- Körömvágó ollók, pedikűr eszközök hatékony fertőtlenítése

- Tömegközlekedési eszköz használatát követően kezünk fertőtlenítésére

- Kondi berendezések, súlyzók fertőtlenítésére

- Szexuális segédeszközök fertőtlenítésére stb.

Decosan egy egyedi természetes összetevőkből álló, nem veszélyes, hipoallergén fertőtlenítőszer, melynek hatóanyaga egy citrusgyümölcs alapú természetes biocid. A Decosan rendkívül hatékony baktériumok, vírusok – H1N1 ellen is! –, élesztőfajok és gombák ellen, és hosszantartó védelmet biztosít a kezelt felületnek.

A termék alkalmazásának előnyei:

  • H1N1 ellen is rendkívül hatékony – az Országos Epidemiológiai Központ által tesztelve
  • Kizárólag természetes alapú összetevőkből áll (a 2092/91. EU Rendeletnek meg felelő minősített szerves vegyületek)
  • Minden felületen alkalmazható kockázatok nélkül még az élelmiszeriparban is
  • Nem toxikus, nincs mérgező hatása
  • Nem veszélyes a környezetre, az emberre, és az állatokra sem
  • Hipoallergén, nem vált ki allergiás tüneteket, rohamokat
  • Alkalmazását követően a kezelt felületet nem kell öblíteni, lemosni
Tartalomhoz tartozó címkék: fertőtlenítő szappan fertőtlenítők