Hírek

Harc a poloska ellen humánus módon

Németh Zoltán
2019.05.25 00:00

Poloska és egyéb rovarok ellen egy humánus megoldás

Poloska, hangya, szúnyog és egyéb bogárak elleni védelem

Ezek a rovarok számunkra elég sok kellemetlenséget és bosszúságot tudnak okozni, ámbár a természetben nekik is van valamilyen feladatuk és értékük. A poloska tulajdonképpen egy ártalmatlan rovar az emberre, de erős szaga és rejtőzködése a házunk valamelyik zugában bizony bosszantó.

A hangyák és szúnyogok már kicsit más helyzet. Ezek az élőlények már nem csak bosszankodást, de fájdalmat is okozhatnak. A hangya esetében csípéssel, és sajnos a lakásban és a kerti növényekben is kárt okozhatnak.

A szúnyogok is a csípésükkel okoznak fájdalmat, és sajnos most már egyre több esetben betegséget is átadva ezzel az embereknek. A pókok is okozhatnak csípést, de az Magyarországon a legtöbb esetben ártalmatlan. Ezek a rovarfajok inkább félelmet okoznak az emberben. A többi rovart már nem is említjük, mert rengeteg példával tudnánk szolgálni, ami lehet jó, de sajnos több a rossz. Szóval nem minden rovar hasznos a természetnek, vannak, amelyek rengeteg kárt okozhatnak.

De mint minden kártevővel szemben, itt is van gyógyír. A bioforce.hu vegyszermentes termékeket forgalmazó webáruházban könnyedén megtalálhatja ezen kártevők távoltartására a megfelelő megoldást. Természetesen nem csak az alábbi kártevők ellen használhatók ezek a szerek, hanem más bogárfajták, például pók, légy, molylepke, ágyi poloska vagy márványlepke ellen is. Ezen riasztószerek mindegyike vegyszermentes, mégis kegyetlenül küzd a bogár és rovar fajokkal folytatott harcban. Az emberekre, gyerekekre és a környezetre abszolút ártalmatlan, mivel 100%-ban természetes összetevőkből készül.

Érdemes megemlíteni egy hatásos riasztószert termékeik közül. Ez a Bioforce Stink Bug-C élősködők távoltartására szolgáló készítmény. Sajnos az ágyunkban is találkozhatunk élősködőkkel, ezek pedig az ágyi poloskák, ágyi élősködők. Ezek a bogarak az éjszaka folyamán csípnek, melyek piros és viszkető foltokat hagynak. A Bioforce Bug termékkel permetezzük be az ágyneműt, az ágy és matrac minden részét, várjunk vele kb. 6-8 órát, hogy hatása érvényesüljön. A termékben található illóolajoknak köszönhetően a rovarok elég hamar továbbállnak, de ezt a folyamatot pár napon keresztül alkalmazzuk, később pedig havi egy alkalommal, azután elhagyható. Szavatosságát 24 hónapig őrzi meg.

Bármely rovar ellen is szeretnénk védekezni, érdemes a vegyszermentes szereket alkalmazni, hiszen ha kisgyermek is van az otthonában, akkor ez a legjobb megoldás. Természetesen a környezet védelme érdekében is ajánlanljuk a Bioforce termékeit, melyek úgy segítenek majd Önnek a kártevők távoltartásában, esetleges elpusztításában, hogy közben nem károsak a többi élőlényre nézve.