Fertőtlenítő

Fertőtlenítőszerek és folyékony fertőtlenítő szappanok

Mit is jelent a fertőtlenítés? ....... valamilyen vegyszer segítségével a különböző mikroorganizmusokat elpusztítjuk ....... Tudta azt, hogy ezeknek a szereknek a használatával rengeteg az emberi élet során hasznos szervezet is elpusztul? Pedig így van, számos testünkkel szimbiózisban élő szervezet pusztul el egy ilyen behatástól.

A Decosan termékcsalád egy egyedi természetes összetevőkből álló, nem veszélyes, hipoallergén (nem vált ki allergiás tüneteket) fertőtlenítőszer, melynek hatóanyaga egy citrusgyümölcs alapú természetes biocid. A Decosan rendkívül hatékony baktériumok, vírusok – H1N1 ellen is! –, élesztőfajok és gombák ellen, hosszantartó védelmet biztosít a kezelt felületnek.

Fertőtlenítő mosószerek a természetesség világából

Ha fontos Önnek a saját és környezete egészsége, akkor biztosan értékelni fogja a fertőtlenítő mosószereket, melyek nem mérgezőek, hanem kizárólag csak természetes összetevőket tartalmaznak. Ugyanis cégünk kizárólag környezetbarát, biológiailag lebomló termékeket árusít. Eltökéltek vagyunk abban, hogy a hazai piacon minél több család számára biztosíthassuk folyamatosan az egészséget és hatékonyságot a tisztítószerek világában. Termékeinket ráadásul biztonságos és könnyű használni. A fertőtlenítő mosószereket úgy alkottuk meg, hogy ember-, állat-, és növénybarát legyen. Így szó szerint mindenki biztonságban érezheti magát, ha minket választ.

Kínálatunkban megtalálható a fertőtlenítő szer és a fertőtlenítő szappan is 500 ml és 100 ml-es kiszerelésben. Mai világunkban nagyon fontos a fertőtlenítés valamilyen vegyszer segítségével, hogy a különböző mikroorganizmusokat el tudjuk pusztítani. Ám, ha nem megfelelő szereket használunk, akkor bizonyos organizmusokat elpusztítunk és egészségünket is károsíthatjuk. A Decosan termékcsalád természetes összetevőkből áll, melyek hipoallergének (nem váltanak ki allergiás tüneteket), így nem veszélyesek. Hatóanyaguk egy citrusgyümölcs alapú természetes biocid. Érdemes nálunk fertőtlenítő mosószereket vásárolnia, mert a Decosan nagyon hatékony baktériumok (baktericid), vírusok (virucid) – H1N1 ellen is! –, élesztőfajok és gombák (fungicid) ellen is.

Emellett hosszan tartó védelmet biztosít a kezelt felületnek. Nincs több allergiás tünet, és nem kell kesztyűt sem feltétlen használni, vagy mérgező anyagokat belélegeznie. Egyre több ember fáradozik azon, hogy élhetőbb, természetesebb világban élhessünk, ezt szolgálják az alternatív víz és szélerőművek, napelemek, napkollektorok is. Ezzel az újfajta, modern környezetbarát megközelítéssel teljes mértékben összecseng az a felfogás, hogy csak természetes fertőtlenítő mosószereket használjunk. Ha csak minden tizedik család figyelne erre, máris rohamos léptekben megváltozna a Föld mérgezésének tendenciája. A mai világban azt hiszem, hogy ennek jelentősége aligha elvitatható.

A nem ártás elve (ahimsa) az emberrel egyidős ősi emberi hozzáállást tükrözi és a mai divatos jógatudományok alapja, melyet a különféle vallások is fontosnak tartanak. Hiszen maga az ártás mikro szinten is nagyon sokat számít kollektív szempontból figyelembe véve. Aki ezekre az „apróságokra” is figyelmet biztosít, az többszörösen nyertes helyzetbe kerül, hiszen nemcsak saját, hanem családja egészségét is megóvja. Termékeinkkel elérhető áron biztosítjuk a magas minőséget, mert bízunk benne, hogy hosszú távon is kedves ügyfeleink körében tudhatjuk Önt. Szeretnénk a piacon lenni 20 év múlva is és folyamatosan új termékeket vonultatunk fel honlapunkon, hogy minél jobban kiszolgálhassuk igényeit a természetes világból származó megoldásainkkal.

Ha Önnek fontos az Ön és családja egészsége, akkor nincs más dolga, mint néhány klikkeléssel megrendelni az adott terméket, hogy minél hamarabb biztonságban tudhassa családját.