Hírek

Emésztőgödör karbantartása házilag

2019.02.12 00:00

Emésztőgödör por alakú oltóanyag

Szagtalanítás, elzsírosodás megszűntetésére

Bioclean Septic – Emésztő és szikkasztó gödrök karbantartása

A szennyvizet szállító csővezetékekben, vagyis a csatornákban gyakori probléma az olajos és zsíros szennyeződések okozta dugulás. Az emésztő- ill. szikkasztógödrök tisztítási hatásfoka minimális, azonban a bűzhatásuk jelentős, az akna falain és alján megkötődött zsíros iszap szintén gondot okoz. De ezeket a gondokat Önnek sem kell bemutatnunk. A Bioclean Septic természetes baktériumai és enzimei képesek szinte az összes házi szennyvízben lévő szerves anyag bontására, legyenek azok zsírok, olajok, tisztítószerek, detergensek, papír vagy fekália. Ezen kívül alkalmazása megszünteti a zavaró bűzhatást - tökéletesen szagtalanít -, és minden szerves lerakódást a csatornában. A termékben lévő baktériumok széles spektruma hatékonyabbá teszi bármely más baktérium vagy enzim alapú készítménynél, ill. vegyszernél. A Bioclean Septic használatával nem kell többé vegyszereket alkalmazni az emésztő tisztításához, a termék a leggazdaságosabb és legbiztonságosabb megoldás emésztőgödör karbantartására és a környezet védelmére.

A Bioclean Septic alkalmazásának előnyei:

  • Természetes úton állítja helyre a szennyvíztároló optimális állapotát, és tisztítja azt
  • Szagtalanítás
  • Bontja a csatornák eltömődését okozó zsíros, olajos szennyeződéseket
  • Szikkasztóknál megszünteti a pórusok eltömődését, csökkenti az iszapmennyiséget, jelentősen javítja az elszivárgó víz minőségét,
  • Csökkenti a szippantási költségeket
  • Egyszerű adagolás és tárolás, korrozív anyagokat, patogén organizmusokat nem tartalmaz.

A Bioclean Septic adagolása: 5 m3 hasznos térfogatú akna karbantartásához havonta egy alkalommal, 250 g terméket kell, célszerűen a WC kagylóba önteni, majd leüríteni. Ha szippantásra kerül sor, célszerű a szippantás utáni napon elvégezni a műveletet. A Bioclean Septic szavatossági ideje és tárolási előírásai: A Bioclean Septic szavatossági ideje csomagolástól számított 2 év a terméket megfelelő körülmények között tárolva (40 Celsius alatti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől elzárva).