Hírek

Csempe és padlóápolás természetes alapanyagokból készült termékkel

Németh Zoltán
2020.02.06 00:00
Csempe és padlóápolás természetes alapanyagokból készült termékkel

Környezetbarát nagytakarítás a WC-ben és a fürdőszobában

Csillogó fürdőszoba minden nap: a csempe tisztítása környezetbarát termékkel

 

Mindannyiunk számára fontos a tiszta otthon. Nem kivétel a fürdőszoba sem, amelynek tisztaságára érdemes kifejezetten ügyelni. Tiszta fürdőszobában tisztálkodni is jobb érzés. A szaniterek, csaptelepek, fürdőszobában található tárolók, szekrények tisztítása és a padló felmosása mellett kevesebb figyelem jut a csempe tisztítására, azonban a csempék makulátlan tisztasága és csillogása nem csak egészségünk, hanem jó közérzetünk szempontjából is nagyon fontos. A csillogó csempe -  nem is gondolná az ember - rengeteget dob a fürdőszobánk látványán. Tehát ne új csempe vásárlásán gondolkodjon, hanem nézze meg, mit javasolnak szakértőink!

 

Soha többé vízkő és zsírfolt! A fürdőszoba csempe tisztítása hatékonyan

 

A piacon tömkelegével találhatók olyan vegyszerek, amelyek a tisztaságot és tökéletes higiéniát ígérik, azonban ne felejtsük el, hogy a hatékonyság mellett nem árt a környezetünk védelmére is odafigyelni.

 

Zöld gondolkodással sem kell kompromisszumot kötnünk a makulátlan tisztaság érdekében. Tisztítószereink 100%-ban lebomlanak, így nem terhelik a környezetet, és nem tartalmaznak egészségre káros alkotóelemeket sem. A Bioforce Cleanse tisztítószer rendkívül hatékony a fürdőszobacsempén található foltok eltávolításában, legyen szó szappanmaradékról, porról vagy egyéb szennyeződésről. És ami a legjobb: nem csak a csempéről távolítja el a szennyeződéseket, hanem alkalmazható padló felmosására, sőt, a laminált padló tisztítására is!

 

Ha csempéjét makacs vízkő borítja, használja a Bioforce Descaler környezetbarát vízkőoldót, amely hypo- és sósavmentes, mégis hatékonyan veszi fel a harcot a lerakódott vízkővel. A vízkő eltávolítása mellet alkalmas a lerakódott kalcium-, magnézium-, és vasvegyületek eltávolítására is, hiszen nem minden otthonban ugyanolyan összetételű és minőségű a víz. A 100%-ban lebomló vízkőeltávolító segít a csővezetékek tisztán tartásában és a lerakódások feloldásában is.  

 

Fuga és csempe - a két jóbarát

 

Rendben, a csempénk már tiszta, de mi van, ha a fugánk állapota nem az igazi? Elrontja a teljes összképet. Természetesen erre is van zöld megoldás: tegyünk egy pohárkába a Bioforce Descaler környezetbarát vízkőoldóból, majd egy fogkefe segítségével dörzsöljük át vele a fugákat. Hagyjuk hatni, majd mossuk le vízzel. Ha ez nem elég, alkalmazzuk ugyanilyen módon a Bioforce Cleanse tisztítószert is. Ha ezek után sem találjuk elég fehérnek a fugát, készítsünk nátrium-perkarbonát és víz keverékéből sűrű pasztát, amit kenjünk a fugákra, majd hagyjuk egy egész éjszakán át hatni. Így környezetbarát és egészséget nem károsító módon lehet makulátlanul tiszta fürdőszobánk!

Termékeink nem jelentenek veszélyt sem a környezetre, sem az élőlényekre. Így bátran ajánljuk kisgyerekes családoknak és kisállatbarátok részére is.

 

Webáruházunkban számtalan  környezetbarát tisztítószer megtalálható, keressen minket bizalommal!

 

Ne feledje: a kis lépések is rengeteget jelentenek a környezetünk védelmének érdekében! Ha csak egy dolgot változtat meg, az is számít!