12x250g BIOCLEAN SEPTIC emésztőgödör-karbantartása-tisztítása-zsírtalanítás-szagtalan ítás

12x250g BIOCLEAN SEPTIC emésztőgödör-karbantartása-tisztítása-zsírtalanítás-szagtalanítás
12x250g BIOCLEAN SEPTIC emésztőgödör-karbantartása-tisztítása-zsírtalanítás-szagtalanítás
12x250g BIOCLEAN SEPTIC emésztőgödör-karbantartása-tisztítása-zsírtalanítás-szagtalanítás
12x250g BIOCLEAN SEPTIC emésztőgödör-karbantartása-tisztítása-zsírtalanítás-szagtalanítás
12x250g BIOCLEAN SEPTIC emésztőgödör-karbantartása-tisztítása-zsírtalanítás-szagtalan ítás
Raktáron 160 db
17 999 Ft
15 999 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 9,00 Ft/gramm
Kezdete: 2023.02.24   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez

AZ AKCIÓS CSOMAG (12x250g kiszerelés) 10-12 HAVI KEZELÉS MENNYISÉGÉT TARTALMAZZA EGY 5 m3 TÉRFOGATÚ EMÉSZTŐGÖDÖR ESETÉBEN

Biotechnológiai adalékanyag az emésztőgödör (kerti- és kinti wc-k, pöcegödrök, derítők, szikkasztók) karbantartására, vegyszermentes szennyvíztisztításhoz, természetes mikroorganizmusokkal - szennyvíz lebontó baktériumokkal. Biológiailag lebomló, környezetbarát termék, szennyvíz lebontó adalék anyag. 

A Bioclean Septic por alakú termék. Gazdaságos, legolcsóbb választás a szennyvíz semlegesítésére, szagtalanítására, az elzsírosodott emésztő tisztítására. (a termék koncentrált hatóanyag tartalmú, ezért ár/érték alapján olcsóbb)

Közel 100 millió szennyvíztisztító baktérium található a BIOCLEAN SEPTIC minden grammjában

 

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Bioclean Septic természetes eredetű szennyvíztisztító mikrobakészítmény adalékanyag, mely az emésztőgödör (szikkasztó) karbantartása és tisztítása mellett az emésztő- és szikkasztógödrök (kerti- és kinti wc-k, pöcegödrök, derítők) szennyvizének tisztítására, zsírtalanítására, szagmentesítésére is szolgál. Lefolyók és csővezetékek bűzmentesítésére, dugulások megelőzésére szintén kiválóan alkalmas, vegyszermentes megoldást biztosít. Biotechnológiai úton előállított adalékanyag az emésztőgödör karbantartására.

 

Biotechnológiai adalékanyag az emésztőgödör karbantartására, vegyszermentes szennyvíztisztításhoz, házi szennyvíztisztítók kezelésére természetes mikroorganizmusokkal - szennyvíz lebontó baktériumokkal

Biológiailag lebomló, környezetbarát termék.

 

Alkalmazásának előnyei:

  • Akár 1-2 héten belül érzékelhető szagcsökkenés érhető el az emésztőgödörben.
  • Akár 2-3 hónapon belül jelentős szivárgás indulhat meg a szikkasztógödrök korábban eltömődött pórusain keresztül.
  • Akár 2-3 hónapon belül biológiailag anaerob úton tisztított szürkevíz keletkezhet.
  • Teljes mértékben biológiai úton, vegyszermentesen hat
  • Természetes összetevőinek köszönhetően alkalmazása nem veszélyes és környezetbarát
  • A Bioclean Septic kilogrammonként közel 100 millió szennyvíz lebontó baktériumot tartalmaz
  • Kiváló minőségű szennyvíz lebontó adalék anyag
  • Elzsírosodott emésztő hatékony tisztítása 
  • Fermentációs úton készült, 100% természetes eredetű termék.

Alkalmazás:

1. Bármilyen anyagból (műanyag, tégla, beton stb.) épült emésztő- és szikkasztógödrök (kerti- és kinti wc-k, pöcegödrök, derítők) karbantartása, szagtalanítása, zsírtalanítása, szennyvíz tisztítása. Egy 5 m3 térfogatú emésztőgödör megfelelő kezeléséhez kezdéskor 2X250 gramm (2 tasak), majd havonta egy alkalommal 250 gramm (1 tasak) terméket célszerű a WC-n keresztül az aknába juttatni. Amennyiben szippantásra kerül a sor, a szippantás utáni első napon javasolt a termék adagolása.

2. Lefolyók, csővezetékek bűzmentesítése, dugulások megelőzése. Kezdetben heti két alkalommal javasolt kb. 50 gramm terméket 2 dl langyos vízben elkeverve, lefolyón keresztül a problémás csővezetékbe önteni. A termék leürítése után célszerű a csővezetéket 30-60 percig “pihentetni”, azaz használatát mellőzni. 4 hét után heti egy alkalommal elegendő kb. 50 gramm termék adagolása a további szerves eredetű dugulások megelőzése érdekében.

Tárolás: 25°C alatti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől elzárva, gyermekek számára hozzáférhetetlen, lehetőleg száraz, hűvös helyen tartandó.

Szavatossági idő: 24 hónap

Termékösszetétel:  Hasznos GMO-mentes mikroorganizmusok és enzimek, OTH Engedély száma: OTH 4697 – 2 /2006

 

Ön is találkozott már az alábbi problémákkal?

Az emésztőgödör rendellenes működése mindig a tisztítást végző baktériumok számától és fajösszetételétől függ össze. Talán észre sem vesszük, hogy otthonunkban rengeteg vegyszert használunk amik az emésztőgödörbe jutva jelentős károkat okoznak az ott élő, tevékenykedő baktériumok életében. Ezek egy része sajnos elpusztítja a tisztítás szempontjából igen hasznos baktériumokat is. Többféle vegyszer létezik, leegyszerűsítve vannak azok, amik lassítják a folyamatokat és vannak, amik gátolják azokat. Ha a korábban ismertetett "vegyszeres mérgezés" miatt az emésztőben nő a a tisztítatlan szennyvíz hányada és az abban található szennyezés mértéke is. Mi történik?! Változatlan, vagy esetleges mérgezés miatt jóval alacsonyabb számú baktériumra sokkal nagyobb terhelés jut. Az emésztőben lerakódó zsírok akár a "szikkasztófelület" pórusait is eltömíthetik, vagy magát az oda vezető csatornahálózatot dugítják el, ennek következtében a szennyvíz túlfolyhat, vagy túlzott, gyakori szippantás válhat szükségessé, valamint jelentős bűzhatás keletkezhet az emésztőgödör környékén, vagy a lakóépületben.
A probléma oka a biológiai egyensúly felborulásában keresendő, a tisztítást végző baktériumszám arányaiban kevés az emésztőbe érkező szennyvíz mennyiségéhez, valamint a baktérium faji összetétel sem megfelelő.
Ezek a folyamatok okozzák tehát a már említett, igen gyakori kellemetlenségeket okozzák: elzsírosodás, ami duguláshoz vezet, ezen kívül jelentős bűzhatás, gyakorivá váló szippantás. Az emésztőgödör karbantartásának és az emésztőgödör tisztításának elhanyagolása a kellemetlenségek mellett a pénztárcánkat sem kíméli, ezért erre nagy figyelmet kell fordítanunk.

A Bioclean SEPTIC emésztőgödör adalékanyag működési elve:

A Bioclean Septic adalékanyag kimondottan az emésztőgödör karbantartására, az emésztőgödör tisztítására lett mérnökeink, biológusaink által kifejlesztve.

Az emésztőgödörbe folyó szennyvizek konyhai zsiradékokat, olajat és különböző méretű szilárd, lebegő anyagokat tartalmaznak. Az emésztőgödörben a Bioclean SEPTIC által bekerült baktériumtörzsek ezeket a szerves szennyezéseket alakítják át, dolgozzák fel. Első lépésben a baktériumok által termelt enzimek elbontják, majd darabokra bontják a szilárd anyagok (akár zsírok) nagy molekuláit, és így azok könnyebben tudnak elkeveredni a szennyvízzel. Ezt követően a szennyezés további lebontása már nem okozhat gondot a baktériumok számára. A folyamat végén a baktériumok felfalják a különböző eredetű szennyeződéseket, vagyis részint saját élő anyagukká, részint gázokká illetve szervetlen anyagokká alakítják azokat.

Tegye próbára szennyvíz lebontó adalék anyagunkat, látványos - érezhető javulás pár hét alatt!

Adatok
Gyártó
Bioforce
Kiszerelés
12x250g
Cikkszám
031_12x250g
Tömeg
3 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!