Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Rozsda eltávolítása, olajfolt eltávolítása

Barkácsolás a természet erejét kihasználva. Legyen szó rozsda, vagy fémoxid eltávolításról a Bioforce-nak nem okozhat problémát! Termékeinkkel egészségre ártalmatlan szerekkel, gondosan és környezetbarát módon ápolhatja bőr, műanyag, kő, fa felületeit otthonában, házában, lakásában.

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
Ásványi olajszennyeződések eltávolítása gyorsan és hatékonyan a beton és térkő felületekről pl. betonra, térkőre kifolyt gázolaj, motorolaj, szerszámolaj, egyéb olajfajták
4.199 Ft
Raktáron

A természetes felülettisztító fa-, kő-, fém- és műanyagbútorok tisztítására

1.399 Ft

A rozsda eltávolítása természetes szerekkel

Mindannyiunkkal előfordul, hogy valamilyen rozsdás felületet szeretnénk újjávarázsolni, de a rozsda makacsnak minősül és sehogyan sem tudjuk tervünket kivitelezni. Arról nem is beszélve, hogy a rozsda eltávolítása ránk is mérgező hatással lehet, ha nem természetes vegyszert használunk erre a célra. Mostantól örömmel tárolhatunk, készíthetünk el akár a kertünkben is különféle tárgyakat, hiszen nem kell többé aggódnunk a rozsda miatt. És ezen kívül a fémdioxid eltávolítása sem fog problémát okozni számunkra.

Egészségre ártalmatlan szerekkel, környezetbarát módon ápolhatja műanyag, kő, bőr, fa felületeit otthonában. A mai világban egyre több toxikus anyaggal találjuk magunkat szemben, mely akár betegségekhez, vagy életminőségünk romlásához is vezethet. Éppen ezért fontos, hogy pl. a rozsda eltávolítása alkalmával milyen vegyszereket használunk. Nálunk nagyon fontos, hogy 100%-ban természetbarát eszközökkel kíméljük saját és családunk egészségét. Ez a fajta eljárás nem veszít a vegyszer hatékonyságából, ugyanolyan hatékonyan tisztítják meg az adott felületet és ezen kívül védelmet is biztosítunk az adott tárgyaknak.

A rozsda eltávolítása azért szokott problémát okozni, mert makacs szennyeződésként sok esetben akár éveken keresztül rajta marad a tárgyak felületén. Ilyenkor többször szoktak alkalmazni ugyanazon a felületen rozsdátlanítást, így nagyon fontos, hogy milyen szert alkalmazunk erre, mely megkíméli egészségünket is. Nemcsak a rozsdafolt eltávolításában lehetünk segítségére, hanem külön termékünk van a barkács kategórián belül a makacs olajfolt, fémoxid eltávolítására és ezen kívül van fa-, kő-, fém-, és műanyag felülettisztítónk is van terméklistánkon. Választhatja a 200 ml, 500 ml, vagy 1000 ml-es kiszerelést is.

A BIOFORCE a vegyszermentes tisztaság megteremtésén fáradozik ÖKO tisztítószerek segítségével, így kizárólag csak természetes alapanyagokból készítjük el termékeinket. Biológiailag lebomló termékekről van szó, mely nemcsak környezetbarát, hanem ember, állat és növénybarát is. Nincs mérgező hatásuk, ezzel óvva jövőnket. Sajnos a különféle vegyszerekben természetidegen anyagok vannak és ezek károsan hathatnak ránk. Ezért elkötelezetten igyekszünk segíteni az embereknek abban, hogy óvják környezetüket. Megfizethető áron kínáljuk termékeinket, melyek magas minőséget képviselnek a piacon. Újfajta szemlélet kialakítása is a célunk törekvéseink segítségével. Sok esetben elképzelhető, hogy nagyon olcsó áron juthatunk hozzá különféle tisztítószerekhez, de nem tudjuk vagy nem érdekel minket, hogy ezek használata mit okoz a természetben.

Ezért lenne fontos, hogy minél többen csatlakozzanak azokhoz, akik eltökéltek abban, hogy óvjuk környezetüket. Erre biztosítunk lehetőséget folyamatosan a piacra dobott, újfajta termékeinkkel is, mindenféle kategóriában. Biztosak vagyunk benne, hogy előbb utóbb ez lesz a természetes az emberek számára, hogy odafigyelünk a természetre és megkíméljük azt, hiszen ebben a környezetben éljük életünket.