Baby Anti Bug Természetes védő illat rovarok ellen

Baby Anti Bug Természetes védő illat rovarok ellen
Baby Anti Bug Természetes védő illat rovarok ellen
Raktáron 15 db
4 999 Ft
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A BABY ANTI BUG hatóanyagai egészségre nem károsak, gyermekek és háziállatok által használt területen is biztonsággal alkalmazható termékünk. A Baby Anti Bug Természetes védő illat megalkotásánál elsődleges szempont volt, hogy biológiailag lebomló terméket alkossunk amely használatával a Babák nyugalma, kényelme biztosított legyen. A termék alkalmas a rovarok távoltartására a kiságy környékén. Alkalmazásának részletei lejjebb találhatóak. Hatékony védelem a kellemetlen rovarok ellen, anélkül, hogy irtószert használnánk. A Baby Anti Bug használata humánus megoldás a sok kellemetlenséget okozó rovarokkal szemben, anélkül, hogy a természet számára fontos rovarfajokat is kiirtaná. Nem károsítja az élővilágot, ezáltal életben maradnak a pókok, hangyák és egyéb hasznos rovarfajok.

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

A BABY ANTI BUG 100% természetes eredetű anyagokból, biotechnológiai úton, fermentációval készült termék, amelyet arra fejlesztettünk ki, hogy Ön a kellemetlen rovarokat távol tudja tartani gyermeke környezetéből. A BABY ANTI BUG hatóanyagai egészségre nem károsak, gyermekek és háziállatok által használt területen is biztonsággal alkalmazható termékünk. A BABY ANTI BUG nem rovarirtó, nem pusztítja el a rovarokat, hanem azok számára kellemetlen illatanyagokkal tartja távol őket a termékkel befújt felületektől. A BABY ANTI BUG illata ennek ellenére az emberek számára enyhe és kellemes, a vegyületei nem hagynak nyomot a befújt felületen, textílián.

A BABY ANTI BUG illóolaj alapú termék alkalmazásával megelőzhetők az ágyi élősködőktől származó kellemetlen csípések. Ezek a rovarok napközben nem tartózkodnak az ágyban, az éjszaka folyamán, szag alapján keresik meg áldozatukat. A termék 100%-ban biológiai úton lebomló összetevőket tartalmaz, nem toxikus és nem veszélyes, nem jelent kockázatot kisgyermekek, vagy a háziállatok számára sem.

A termék alkalmazásának előnyei:

  • Természetes, biztonságos és hatékony módszer az ágyi élősködőktől származó éjszakai rovarcsípések elkerülésére, hogy éjszakái nyugodt alvással teljenek
  • Segít távol tartani a matractól a különböző élősködőket (hangyák, poloskák, atkák, pókok stb.)
  • Kellemes illatú, biztonságos, egészségre nem káros, 100%-ban biológiai úton lebomló. 


Alkalmazás: A termék felhasználásra kész formában kerül forgalomba.
Permetezze a terméket az ágyneműre lehetőleg napközben, ezáltal az ágya az éjszakai alvás idejére védetté válik. Az ágy kezelését naponta többször a rovarinváziónak megfelelő számosságban el kell végezni. 


Tárolás: 25°C alatti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől elzárva, gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó.

Szavatossági idő: 24 hónap

Termékösszetétel: CITROMFŰ OLAJ, ROZMARING OLAJ, LEVENDULA OLAJ, MUSKÁTLI KIVONAT, VÍZ

Adatok
Gyártó
Bioforce
Kiszerelés
500 ml
Cikkszám
BAB500
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!