Hírek

Baba- környezetbarát folyékony fertőtlenítőszerek

Németh Zoltán
2019.06.17 00:00

Fertőtlenítő szerek és alkalmazási területeik

 

Fertőtlenítés szempontjából manapság már mindenki alkalmaz erre a célra megfelelő terméket. De az, hogy milyet, az a fontosabb kérdés.

A kínálat végtelen

 

A rengeteg forgalomban lévő szerek megbonyolítják a választást, hiszen nagyon sok fajta, márka létezik már. Le kell szögeznünk előre, hogy nem feltétlenül a nevesebb termék a legjobb választás. Nagyon sok olyan szer létezik, amelyet esetleg nem ismerünk annyira, ezzel azt gondoljuk, biztosan nem is hatásos. De ez tévedés. Igenis meg kell ismerni olyan termékeket is, amiről azelőtt nem is hallottunk, lehet, hogy az ön számára pont az lesz a befutó.

 

Fő a környezettudatosság

 

Mostanában egyre közkedveltebbek a környezetbarát termékek. Ez egy igazán fontos küldetés minden ember számára. Az Ön háztartásában is előfordulhat a környezetbarát fertőtlenítés. A bioforce.hu webáruház oldalán megtalálhatja ezeket a szereket, mivel a vegyszermentes fertőtlenítésben ez a cég igazán otthon van.

 

A webáruház csakis olyan termékeket forgalmaz, amelyek 100%-ban megvédik a természetet, embereket, állatokat a káros vegyszerektől. Próbálkozzunk meg mi is a környezettudatos életmód betartásával megvédeni az élővilágot.

 

Gondoljon csak bele abba, mennyire káros, ha nap mint nap olyan fertőtlenítőket, vegyszereket használ, amelyek tele vannak olyan anyagokkal, amelyektől a hasznos mikroorganizmusok elpusztulnak, vagy akár mérgezők is lehetnek. Az állatok megeszik, belélegzik, megisszák. Ez pusztuláshoz vezet. A kisgyermekekre szintén nagyon veszélyes, és természetesen a felnőtt emberekre is. Ezért érdemes megfontolni a választást.

 

A cég honlapján ezek a termékek megtalálhatóak, megismerhetőek. A fertőtlenítő szerek kategóriában szappant és folyadékot találunk. Ezek a termékek hipoallergének, tehát nem okoznak bőrirritációt. A hatóanyaguk egy citrusgyümölcs alapú természetes biocid. Hatékonyan elbánik a vírusok, gombák, baktériumok sokaságával. Hosszan tartó védelmet ad a kezelt felületen, így a bacillusok nem telepednek meg egyhamar újra.

 

Használható a kéz, különböző eszközök, tárgyak, felületek fertőtlenítésére. Kellemes az illata, ezért abszolút nem érzi, hogy egy fertőtlenítőt használ.

 

A környezettudatos életmód természetesen nem kötelező senkinek, de azért érdemes elgondolkodni, hogy mennyivel hosszabbodik meg az élete egy állatnak, növénynek, embernek egyaránt, ha ezekre a kis apróságokra odafigyelünk.

 

Érdemes végigböngészni az oldalt, rendkívül széles a kínálat!