Autó

Autóápolás vegyszermentesen - felnitisztító, sampon és egyéb praktikus megoldások

Alufelni tisztítás vegyszerek, kémiai úton előállított savak nélkül, autóápolás egészségre ártalmatlan szerekkel? Igen, ma ezek már elérhető dolgok.

Mindannyiunk számára fontos autónk tisztasága és megfelelő védelme a korrózió, az UV által kifejtett hatások ellen. Autóápoláshoz ajánlott termékeink természetes alapú alkotókból állnak, 100%-ban biodegradálható, környezetbarát anyagok, amelyek működésük a forradalmi aerospace formulán alapul. Egyszerre tisztítja az autót és biztosít védelmet a lakkréteg számára. Védő filmréteget hoz létre a lakk felületén, ezáltal segít megőrizni annak esztétikai értékét, rendszeres alkalmazás esetén. UV, savak, és oxidáció elleni védelmet biztosít, emellett csillogóvá teszi a jármű lakkrétegét.

Termékeink között személy és teherautók ápolására alkalmas szereket egyaránt megtalálhat.

Felnitisztító és egyéb praktikus megoldások

Nagyon hasznos dolog, hogy nemcsak otthonunkat, hanem autónkat is természetes szerekkel tudjuk megtisztítani. Ezáltal nem károsítjuk sem a saját, sem a környezetünk egészségét. A felnitisztító és egyéb tisztító szereink kémiai úton előállított sav nélkül biztosítják a védelmet számunkra. Az egyre növekvő ultraviola sugárzás ellen is védelmet biztosítanak termékeink, megvédve autóját. Ráadásul a korrózió ellen is védenek. Az aerospace formulán alapul termékeink, 100%-ban biodegradálható, környezetbarát anyagokból készülnek el.

Hiszen nálunk a környezetbarát megközelítésen és hatékony tisztításon, védelmen, autóápoláson van a hangsúly. A lakkréteg így védelmet élvez, védő filmréteget létrehozva a lakk felületén, megőrizve annak esztétikai értékét, rendszeres alkalmazás esetén. Savak, UV és oxidáció elleni védelmet ad, ráadásul csillogóvá teszi a jármű lakkrétegét. Személygépkocsi és teherautók ápolására alkalmas szerek is rendelkezésre állnak. A felnitisztító és egyéb szerek 100 ml, 200 ml, 500 ml, 1000 ml, 3000 ml és 5000 ml-es kiszerelésben is elérhetőek. Könnyűfém felnitisztító, olajfolt eltávolító, autósampon, felületvédő wax, polírozó, teherautó sampon, műanyag felülettisztító- ápoló, bőrápoló és –tisztító közül választhat kínálatunkban.

Ne feledje most, hogy már környezetbarát termékek segítségével tisztíthatja meg környezetét, Ön is tehet a saját és családja egészségéért. Apróságnak tűnhet, hogy pl. milyen felnitisztítót használunk, de hosszú távon hatással van az egész környezetünkre. A környezet tudatos felhasználó egy új világot teremt, mely a betegségek helyett az egészség megteremtését tűzte ki célul és ezáltal csakis 100%-ban természetes anyagokat használ fel. Ahogyan egyre többen ismerik fel ennek létjogosultságát, úgy teremthetjük meg azt a világot, mely mindenki számára a legjobb. Eddig nem volt lehetőség vegyszermentes terméket használni, de ez már a múlté. Most már mi is felelősök vagyunk környezetünkért, hiszen a kezünkben a választás lehetősége. Ahogyan más területen pl. építkezés, táplálkozás, szintén a környezetbarát, ésszerű megoldásokat preferáljuk.

Sokkal jobb érzés úgy megtisztítani autónkat és környezetünket, hogy közben tudjuk, hogy mi is tettünk azért, hogy ne károsítsuk tovább a Földet, hiszen csak ezzel a hozzáállással menthetjük meg azt. Ráadásul most elérhető áron, egyre több terméket felsorakoztatva segítünk abban, hogy ezt meg tudja valósítani. Kiemelkedő jelentőségű, hogy nemcsak tisztítószereket, hanem ápolószereket is árulunk, így több fontos megoldással szolgálunk egyszerre. És Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani az adott terméket és pár klikkeléssel megrendelni azt és máris kipróbálhatja ezeket a 100%-ban természetes tisztítószereket. Természetesen, ha bármilyen kérdése lenne, akkor személyesen és online is szeretettel állunk a rendelkezésére és bármiben segítünk.

Meglátja, idővel teljesen természetesnek tartja majd, hogy rendszeresen ilyen termékeket használjon otthonában a „mérgező” anyagok helyett.