Hírek

A természetes tisztítószerekről

Németh Zoltán
2019.09.12 00:00

Ma a háztartások döntő többsége már figyel arra, hogy környezetbarát termékeket használjon. Ön próbált már ilyen termékeket?

A környezetvédelem és a fenntarthatóság napjaink egyik legégetőbb kérdése. Mindannyiunk felelőssége és feladata, hogy megóvjuk a Földet, ezért nem mindegy, hogy otthon milyen termékeket használunk. A természetes tisztítószerek alkalmazásával sokat tehetünk környezetünk védelméért. 

Háztartásunkban nagyon sok szintetikus vegyszer található meg, amelyek szennyezik a természetes vizeket és nehezen bomlanak le. Használatukkal olyan káros vegyi anyagok kerülnek a környezetbe, amelyek hatása hosszú távon érződik, és súlyos következményekkel jár. 

A környezettudatos életmód részeként egyre többen döntenek úgy, hogy a mesterséges vegyszereket száműzik otthonukból, és természetes alapanyagú szerekkel helyettesítik őket. Kínálatunkban a természetes tisztítószerek széles választéka érhető el, így könnyedén lecserélheti Ön is a háztartásában használt vegyszereket környezetbarát változatra. 

A természetes tisztítószerek jellemzői 

A természetes tisztítószerek olyan környezetbarát alapanyagokból készülnek, amelyek biológiailag lebomlanak, vegyszermentesek és környezetkímélők, mégis hatékonyak. Nem károsítják az egészségünket, és a természetes összetevőknek köszönhetően hipoallergének. Adalékmentesek, előállításukkor nem használnak térfogatnövelőket és mesterséges illatanyagokat sem. Emiatt bátran használhatják asztmások és érzékeny bőrűek, valamint kisgyermekes családok is. 

A közhiedelemmel ellentétben nem drágábbak, mint szintetikus társaik. A természetes tisztítószereket gyártók és forgalmazók általában kevesebbet költenek reklámra, és a gazdaságos kiszerelésnek köszönhetően kifejezetten pénztárcabarát megoldást jelentenek. 

Háztartási tisztítószerek 

Ma már a háztartásban előforduló összes tisztítószernek van környezetbarát megfelelője. Így találhatunk természetes mosó– és mosogatószert, folttisztítót és tisztítószereket is. 

A Bioforce Laundry Soap hipoallergén folyékony mosószer egyaránt alkalmazható gépi és kézi mosáshoz is, fehér és színes ruhák tisztítására, aminek köszönhetően nem szükséges két különböző mosószert használni. Kellemes illatának köszönhetően az öblítő is elhagyható. Foszfát-, klór- és parabénmentes, biológiailag lebomló, természetes alapanyagokból készült, és nem tartalmaz kőolajszármazékokat, valamint pálmaolajat sem. 

A BIOFORCE CLEANSE tisztítószer hatékonyan távolítja el az olajos és zsíros lerakódásokat, a port és a koszt a csempéről vagy a parkettáról kültéren és beltéren egyaránt. Kizárólag természetes összetevőkből készült, illatanyagmentes és környezetbarát felülettisztító. 

Bababarát termékek 

Egy kisbaba érkezésekor még fokozottabban kell figyelni arra, hogy milyen termékeket használunk. A baba bőre nagyon érzékeny, ezért különösen fontos, hogy csak természetes anyagokkal találkozzon. 

A Baby Stain folteltávolító kizárólag természetes eredetű enzimekből áll. Hatékonyan távolít el minden foltot a babaruhákból. Összetevőinek köszönhetően használata teljesen veszélytelen, környezetbarát és nem toxikus. 

Amennyiben kérdése merülne fel a termékekkel vagy a rendeléssel kapcsolatban, bátran keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.