Hírek

A kerti tavak gyönyörűek, de ha bűzösek, már nem szívesen megyünk a közelükbe

2018.09.28 13:00

Nincs is annál kiábrándítóbb, amikor a gyönyörű kerti tavunk elkezd algásodni, iszapos lesz, s ez már elég ahhoz, hogy a frissítő illat helyett inkább bűzös szagot árasszon a kis tavacska.

 

Szerencsére nem kell félelmetesen káros összetevőkből készült anyagokat öntenünk bele, melyektől akár az élővilág is kihalhat, mert vannak már egészséges és természetes megoldások is erre a problémára.

Ilyen például a Bioclean Lake/Pond Clarifier, mely segíti a kerti tavak karbantartását, rendszeres gondozását, illetve rehabilitációját is. Természetes összetevőinek köszönhetően nincs benne semmilyen káros anyag, így a készítmény vegyszermentesen és biztonságosan végzi el biológiai úton a kerti tavak helyreállítását.

Ezzel a szerrel megszűnik az algásodás és a hínár burjánzás, stabillá válik a víz oxigéntartalma, az iszap mértéke is lecsökken, s ami a legszembetűnőbb, hogy elmúlik a kellemetlen bűzös szag és a kerti tó is tisztábbnak fog látszani, nem lesz olyan opálos árnyalatú.

A Bioclean Lake/Pond Clarifier rendszeres használatával vissza lehet állítani a kerti tavak élővilágának egészséges klímáját, hiszen az iszapszint csökkenésével jobb lesz a víz tápanyagtartalma is. S mindezt úgy, hogy az összes összetevő természetes, nem tartalmaz semmilyen veszélyes anyagot, így nem károsítja a környezetet.

Próbálja ki Ön is a Bioclean Lake/Pond Clarifier vegyszermentes tisztítót, hogy a kerti tavak többé ne okozzanak kellemetlen meglepetéseket, hanem kikapcsolódást egy fárasztó nap után.